dijous, 15 de novembre del 2012

Anem a l'escola BIS

Anem a l'escola BIS

Ara ja us ho puc ensenyar! Ja ho he entregat!
Avui us ensenyo un encàrrec que em va fer la meva amiga Susanna: una bossa del berenar per en Marçal (el seu fill) i una altra per la Paula (la seva neboda).
Volia una cosa maca i diferent: vaig optar per combinar un parell de teles (una estampada ben divertida i una de llisa) i brodar-hi el nom... la qual cosa trobo que li dóna un toc molt especial i càlid.
Els hi he entregat embolicades, je,je,je... perquè així sigui més sorpresa! espero que li agradin... a mi m'agraden molt!
Aquí podeu veure la samarreta que li vaig fer a en Marçal quan va néixer... és la del vaixell pirata.






A més a més, us vull ensenyar una monería que m'estic fent! un coixí per les agulles de cosir (no les de cap) amb brodats! m'hi he ben enganxat! hi ha cada monada...
Quan ho tingui acabat us ho ensenyo. De moment, doneu un cop d'ull al brodat!


Aquest brodat és del llibre l'Atelier de Lilie. Us el recomano!

Com també us recomano aquest altre llibre que em vaig comprar aquests dies a Biarrtz... Es diu: Trop Chou! des centaines de models à broder, i hi trobareu uns brodats que ENAMOREN! A mi em tenen el cor robat!
El vaig comprar a aquesta botiga, la qual està especialitzada sobretot en punt de creu:






Bon dijous a totes! un petonàs! Cosiu molt!

8 comentaris:

  1. Quina moneria de brodat!!!!! Els llibres son una xulada, segur que els hi treus profit!!!! Fins dimarts Petons

    ResponElimina
  2. Mira, mira...les bossetes una monada! El brodat una super monada! I els llibres prometen d'allò més!!! No recomanis tant que estic a punt d'arruïrnar-me!!! Petonets guapa!!!!

    ResponElimina
  3. Elefantets!!!! quina casualitat acabo d'acabar una labor amb aquesta tela però d'un altre color... les bosses t'han quedat molt xules... i el brodat... ma mare també n'hi he vist algun per casa i són una passada!!! Jo encara ho deixo de banda, prefereixo admirar els que feu!!!!

    ResponElimina
  4. Sí sí jo també tinc la dels elefantets però amb altres colors. T'han quedat precioses i els llibres fan molt bona pinta, m'ho apunto!!

    ResponElimina
  5. Sí!! L'atelier de Lilie és una passada! Uns dibuixos preciosos! Jo també n'he fet un per al cosidor que m'he fet per a dur-lo a la bossa de mà! :)

    ResponElimina
  6. Ohhh! M'encanten les bossetes!! Aquesta robeta em sembla que la tenim moltes ;), però en el meu cas també són de diferents colors.
    I el brodat és molt i molt xulo!!!!!!! Quins dos llibres més interessants....perill!!!! Els apuntaré per si a cas ;).
    Petonets Montse! I mooolt bon cap de setnana!!

    ResponElimina
  7. Les bosses són una monada!
    I el segon llibre m'ha agradat molt, llàstima que no vull allargar més la carta dels reis!

    ResponElimina
  8. Fas unes coses tan boniques ... i això que estas brodant m'ha semblat moníssim, vaig a apuntar-me el llibre per si de cas !!

    ResponElimina

Moltes gràcies pels vostres comentaris! Em feu molt feliç!