Com ja sabeu la cuina i jo no som massa amigues : - ) Cuino perquè haig de cuinar, però difícilment em trobareu a la cuina tota una tarda per fer un guissat, jijiii.
Sí, és així... què voleu que us digui... lo meu és més la costura, el crochet...
Amb tot, fa uns dies, i perquè ja em feia fins i tot vergonya, li vaig demanar a la meva mare que m'ensenyés a fer una escudella i carn d'olla en condicions, perquè ja passava de taca d'oli. I va anar molt bé...
El cas és que és curiós, perquè en canvi, sí que m'agrada fer postres i dolces, tot i que no sóc especialment llaminera.... en fi, coses de la vida jijijiiji
Així que fa uns dies vaig probar de fer el Choc & Philly Cake de la Bea del Rincón de Bea: podeu trobar la recepta aquí.
Només puc dir-vos una cosa... si sou amants de la xocolata, aquest és el vostre postre! Senzillament D-E-L-I-C-I-Ó-S! BRRRUUUUTTTAAAL! I més encara si el deixes resposar i l' acompanyes de gelat de mandarina o nata.... oooohhhh! que bo que estava...
Això sí, és contundent! : - ) lo ideal és fer porcions petites, i en tot cas repetir.
Us recomano que proveu la recepta, i em digueu el què... ja veureu que és molt fàcil de fer!
Va, espero els vostres comentaris!
Un petó gran gran, i una dolça setmana!
M
Ostres semblava que m’estigués llegint a mi mateixa… tot això de la cuina, per mi també és com una obligació, la faig però no em motiva com les manualitats, és clar. I pel que fa als dolços, no em xiflen, però en canvi sí que m’agrada preparar-ne i que se’ls mengin els altres. :)
ResponEliminaSerà qüestió de provar-ho. Que fa molt bona pinta!!
Ostres quina bona pinta! a mi m'encanta cuina però amb els dolços em passa com a tu m'encanta fer-los però després no me'ls menjo. Una abraçada
ResponEliminaOooooooooooooooohhhhhhh!!!! quina bona pinta, nenaaaaa!!!!!
ResponElimina