dimecres, 18 de març del 2015

Taller Alma Cupcakes: Respostería Americana


Com ja sabeu, des de fa un temps m'he aficionat a la repostería: en especial a fer cupcakes i galetes decorades. 

Aquest Nadal em van regalar un Súper Curs de Reposteria Americana a Madrid, amb l'Alma Obregón de Objetivo Cupcake Perfecto, i em va ENCANTAR! 

Quin taller més rebonic que té! Jo vull una cuina així ; - ) Mireu, mireu... 

Al curs de Reposteria Americana vam aprendre a fer, les principals receptes típiques de dolços americans: 

el Pastís Red Velvet 
les Cookies amb xips de xocolata 
els Cinnamon Rolls - Rulls de Canella 
el Banana Bread 
les Oreos casolanes
el Caramel Donuts 
i les Barretes de xocolata i crema de cacauet 

Personalment em quedo amb els Cinnamon Rolls... els trobo exquisits. 

Us ensenyo algunes fotografies de la jornada. Si podeu, feu un taller amb L'Alma: és tota una experiència! L'únic que vaig trobar a faltar és més pràctica... gairebé tot ho fa ella (tot i que fa participar una mica a tothom), però no treballes les diferents peces de manera individual. 
Amb tot, és un ecant! i fa que el temps passi volant! pura energia! jijii 

L'entrada del Taller, que es troba al Carrer Montesa, 13 a Madrid 






La Súper Cuina!!! 



L'Alma en acció... Comencem! 




Mireu quin Mega pot de Lacasitos li acabava d'arribar... impressionant! 



La recepta dels Cinnamon Rolls: és laboriosa de fer, però val molt la pena! Es fa en diferents fases, i es poden deixar preparats i congelats, per treure al moment i coure'ls. 



El pastís de Red Velvet: és de color vermell, perquè antigament els americans hi posaven remolatxa... avui en dia, per aconseguir el color vermell es fa amb colorants... el sabor és com de xocolata i s'acompanya de crema de formatge. 


Els Banana Breads acabats.... nyammmm!!! 



Un resum en imatges dels diferents dolços... 







Amb L'Alma Obregón... la súper xef! és una crack i súper alegre! 
Gràcies per tot guapa! 




Amb la resta de companys del taller.... 


Espero que us hagi agradat el post: les receptes són delicioses i la gran majoria les podeu trobar al seu blog en aquest link. Ja em direu què us semblen. 

Un petó ben gran i bona setmana! 
M

7 comentaris:

  1. I realment no es desfan els lacasitos al forn? O com carall ho aconsegueixes?
    Molt guai!

    ResponElimina
  2. Això si que és un regalàs!!! Quin goig que fa tot ummmm se'm fa la boca aigua...
    Petons

    ResponElimina
  3. Uauuu quin regalasso! ostres ha de ser fantàstic fer un taller així ! aviat alguna pràctica a casa no, ens ho explicaras?
    http://aventuresidesventuresdels30.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  4. Hola Montse!!
    Quin súper taller!! Ara mateix ets la enveja de moltes,jeje!! A mi la resbosteria creativa m'encanta...però quedo esfereïda de la quantitat de conservants i colorants que s'han d'aplicar per aquest fi... (I últimament les coses que he fet no me les he menjat...les reservo per la gent valenta,jeje...Ara estic intentant passar-me a una alimentació més sana, ;) )

    Una abraçada ben forta !!
    A veure si et passes un dia per la meva caseta virtual que fa moooolt que no se't veu el pèl,jeje!!

    Marta
    3de2-cat.blogspot.com.es

    ResponElimina
  5. Ooooohhh Montse, quina sort!!!! M'encantaria fer aquest taller!! A més tot fa una pinta impressionant!! Besades des de Menorca

    ResponElimina
  6. Quin regal més xulo! Aquesta noia m'encanta i fa unes coses boníssimes!

    ResponElimina

Moltes gràcies pels vostres comentaris! Em feu molt feliç!