dijous, 12 de juny del 2014

Intercanvi My World of World



Intercanvi My World of Wool

La Cristina de My World of Wool és tot amor! Súper dolça i trempada!
Estic molt contenta d’haver-la conegut (a veure si ens podem trobar en persona ben aviat Cris!)... desprèn alegria i entusiasme per tots costats!!! Sempre està alegre i disposada a ajudar... 

Com que ens feia molta gràcia tenir una cosa feta de cadascuna, ja fa temps vam decidir fer un intercanvi... ella em va demanar una corona d’aniversari per la Carlota, que ha fet dos anyets i una camiseta amb una aplicació ben bonica... De seguida em vaig posar a treballar. Tenia moltes ganes que li agradés, i així va ser oi guapa?? Vam patir una mica amb Correus... però al final, el paquet va arribar sa i estalvi! ; - )

La corona la vaig fer amb una tela maquíssima de Cinderberry Stitches (de la mateixa col.lecció que la de’n Pol). I hi vaig posar unes floretes de ganxet vermelles a joc... 

A la camiseta hi vaig aplicar una bruixeta fantàstica del llibre Rita & Nico de Jan et Jul. Les seves aplicacions són SUPER boniques! Us ho recomano.

M’encanta fer intercanvis!!! És una passada! Molt gratificant... I més quan veus que el que has preparat agrada tant! Proveu-ho ja veureu.... jijijiijii! 









Un petó ben gran a totes i mil gràcies per ser aquí!
M

8 comentaris:

  1. Ostras !!! no pot ser mes bonica la corona!!! Mai la habia vist en tela…eres una genia !!!M´ha encantat!! i la camiseta també!!!
    Que bonico es coneixer a la gent bloguera…i potser algun dia en la realitat…
    xxx

    ResponElimina
  2. Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  3. Me encanta la corona. Pero la camiseta de la brujita es monísima.
    Besos.
    Lola.

    ResponElimina
  4. Ooooooh quina corona i quina samarreta més mona!!!!
    M'encanta!! AAAix que xulos són els intercanvis.
    Petonets

    ResponElimina
  5. que bonita la brujita!!! y la corona genial
    besss

    ResponElimina
  6. Quina corona més bonica !!!!! I la bruixeta és una monada !!!!

    Petonets

    ResponElimina
  7. Què maco! La bruixa és molt divertida, i les teles de la corona són maquíssimes! Petons!

    ResponElimina

Moltes gràcies pels vostres comentaris! Em feu molt feliç!