dimarts, 24 de setembre del 2013

40... Estius! Felicitats Mon Amour

 40... Estius! Felicitats Mon Amour

I encara un altre aniversari...
En Joan Felip ha fet 40 anys! Felicitats mon amour!
Un bon dia se'm va ocórrer la idea de fer-li una festa sorpresa.
40 anys no es fan cada dia, i això calia celebrar-ho com Déu mana!

En primer lloc:
Dono MIL GRÀCIES a la meva amiga incondicional, la Núria; a la meva cunyada Maria, al meu cunyat Joan, i a la meva sogra, per la seva GRAN ajuda; i a tots els nostres familiars i amics que van fer que aquesta festa fos tot un èxit! MOLTES GRÀCIES DE TOT COR!

Un mes abans de la data vaig començar a posar fil a l’agulla: llista de convidats, dia, lloc, hora, decoració, material, menjar, beguda, encàrrecs, regals.... una bogeria! Jijijiiii Però em feia molta il·lusió poder-li organitzar.

La temàtica de la festa havia de ser el MAR (ja que a en JF li encanta navegar), així que tota la decoració va ser ambientada amb aquest tema. Tons blaus, blancs, vermells...I així vam començar a preparar:

  1. Cartell de Felicitació. 
  2. Banderoles de teles marineres, combinat amb decoracions de paper. Les teles són del TM (de l'estiu passat). La Núria i jo en vam cosir dues, i l'altre me la va deixar la Cris. Mil gràcies guapa.
  3. 40 espelmes mini que decoraven el perímetre del pati, per cadascun dels seus 40 anys.
  4. Fanals a les finestres amb alfàbrega aromàtica i repent de mosquits.
  5. Xarxa amb peixos a la taula de vins.
  6. Parament de la taula: estovalles blaves, tovallons vermells, vaixell fet amb roba i personalitzat, per tal que cada convidat se l’emportés com a record.
  7. Recordatori dels 40 anys: ametllats de Breda (Casa Ponsa) i un tag fet de scrap: paper craft, washi tape, foto de quan era petit (moníssima!) i segells... amb un eylet decoratiu. Per mi, molt finet i elegant.
  8. Regals... molt especial LO (Judy Scrap) i un cap setmana romàntic.
Com a menú, vam fer un pica pica molt bo: amb uns canapès deliciosos (made by Núria), i també fruits secs, xips, olives, truites de patates, etc. Després pa amb tomàquets amb plates d’embotits i formatges  de tota classe, i unes coques boníssimes que va elaborar la meva sogra.

Durant el sopar vam posar música ambiental que va preparar en Joan (el meu cunyat) tot fent una selecció de temes, i un cop acbats de sopar... ballaruca! Amb música en directe! En Dani i en Ramón ens van fer un concertillo en directe... (moltes gràcies nois!)i poc a poc, tothom es va animar a anar cantant! Va ser molt divertit! Llàstima que alguns havien d’anar a treballar l’endemà...

A part de la festa sorpresa, li volia fer un regal ben especial que poguéssim compartit plegats, així que li he regalat un cap de setmana romàntic. I com a cirereta del pastís... li vaig demanar a la meva amiga Judit de Judy Scrap, que m’ajudés a preparar un LO per ell... 
La Judit és un sol! No ho va dubtar ni un moment... amb un plis el vam tenir fet!
MIL GRÀCIES GUAPÍSSIMA li va encantar! Ets una artista!












 









De nou MOLTES I MOLTES GRÀCIES a tots per la vostra ajuda i participació.
Noies, espero que us agradi! GRÀCIES també a vosaltres per ser aquí.
Un petó gran gran! 
 M


21 comentaris:

  1. Ooooohhhh Montse, snif snif!! Va ser un plaer de poder ser còmplice d'aquesta gran sorpresa i de poder-ho disfrutar!! Va ser genial i ens ho vam passar d'allò més bé. Recordo que va ser un dia molt calorós, va ser tan calorós que ni els mosquits aquell dia no van tenir esma de sortir a picar-nos!!! Però quan va caure la nit si estava d'allò més bé! Un petó guapi
    M'has de passar fotos que en vull ;-)

    ResponElimina
  2. Preciós muntatge noia!! Felicitats!!! Jo estic ara pensant què fer pel segon cumpleanys del meu fill q es a finals d'octubre... Ja publicaré post!!! Espero que em quedi tant maco com a tu... Petonsssss

    ResponElimina
  3. Una molt bona manera de celebrar un aniversari especial!

    Moltes felicitats per l'event i per la preparació, si nota l'estima amb que està tot preparat!
    Petons

    ResponElimina
  4. Ohhhhhhhhhhhhh!!!! Quina festa tan maca i tan emotiva Montse! M'encanta tot l'ambient mariner...GENIAL!!!!!!Tots els detallets són una passada...hi vàreu tenir molta feina però va valer la pena!!!! Moltes, moltes , moltes felicitats!!!!!! Muaaaaaaa

    ResponElimina
  5. Wowww! que guapo Montse! molta feina, però va valer la pena, quina passada! els detalls son una passada! moltes felicitats!

    ResponElimina
  6. Nena nena nenaaaaaaaaaaaa, quina passada!!! oooh, quina festa tant bonica Montse!!!! quin ambient tant i tant bonic!!! super acollidor aquest aire mariner!!! M'encantaaaaaaaaaaaaa!!! Felicitats per tota la feina feta i per aquesta festa sorpresa tan maca!!!

    ResponElimina
  7. Montse guapa! ja vaig veure que m'ho havies preguntat en una entrada anterior i et vaig contestar, però suposo que no ho deus haver llegit! Et deia que Lomography.es hi ha molts articles sobre la Diana que han escrit els usuaris i que et poden anar molt bé! Jo el poquet que he après ha estat per internet, sobretot en aquesta pàgina! Com a botiga física on demanar informació hi ha una lomography Gallery Store a Barcelona (C/Rosic, 3 cantonada Mirallers). A més, al facebook de tant en tan van anunciant tallers! Allà segur que t'assessoren.. i si no et queda a prop anar-hi la opció d'internet és genial, perquè la web està plena d'articles que escriuen els usuaris resolent dubtes i donant idees!!! Jo tampoc en sóc cap experta, però si et puc ajudar en alguna cosa no dubtis en comptar amb mi!!!

    Petonets!

    ResponElimina
  8. Per cert, quina festassa! Quin gust pels detallets, m'encanten les persones que feu aquesta psicològia d'invertir temps i esforç en destacar les coses importants per algú, pensant exclusivament en fer especial el moment! De ben segur que aquest dia serà per sempre un record molt i molt especial!!! Una abraçada!!!

    ResponElimina
  9. Quina currada Montse, t'ha quedat tot molt i molt bé. Ets una crack!

    ResponElimina
  10. Per moooooolts anys!!! Quina meravella de festa!!! Segur que va ser un dia molt especial!
    Mil petons

    ResponElimina
  11. Guau!!! quina bona organització, Montse!!!!! m'encanta la combinació de colors i de veritat que és un ambinet molt i molt mariner! i quina feinada, Déu meu!!!! jajajajaja!!!! però debia d'anar molt bé perquè tohom fa cara de passar-ho pipa!
    Moltes felicitats a tu i a ls teus ajudants i ajudantes!!!
    Però sobretot, sobretot: MOLTÍSSIMES FELICITATS JOAN FELIP!!!!
    Que bé començar la nova dècada amb aquesta suuuper festa sorpresa, eeehhh???
    Muuuuuuuuuuuak!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  12. Montsetaaaa quina super festa pel JF!!!! M'encanten tots els detallets, ets una passada! Deuria ser una festassa...el millor és la cara de felicitat de tots plegats, que guai!
    El LO és molt bonic i romàntic.
    Molts petonets

    ResponElimina
  13. Quina festassa Montse! I quina feinada...tot és fantàstic! Felicitats!!!
    Montse

    ResponElimina
  14. Quina feinada! no hi falta detall.... debia ser un gran dia que segur que no oblidarà! petons

    ResponElimina
  15. Moltes felicitats per la part que et toca, com deien les avies,
    No hi ha feinada quan tot es fa amb tanta il.lusió,
    Molt bon cap de setmana

    ResponElimina
  16. que bonito detalle, te has dado un trabajazo que no veas
    felicitalo de mi parte
    besss

    ResponElimina
  17. Uauuuuui! Quina festa!!! No hi va faltar de res, no? Tots els detalls es veuen molt i molt cuidats i maquíssims!! Quin goig de fotos :)). Les targetes, els peixos, banderoles, barquetes, el LO!!!! Tot és genial! Enhorabona, Montse!! Segur que va ser una nit inoblidable!
    Petonets!

    ResponElimina
  18. Ostres quina festasa que vas organitzar!!! Quina feinada, mare meva, però va valer la pena!!!

    ResponElimina
  19. Quina festa més ben preparada! No hi va faltar detall oi? Quin il.lusió!!! Moltes felicitats!

    ResponElimina
  20. uiiii vaig retrassada de posts....quina passada de festa!!!!!! vull que parlis amb el meu marit...jejeje. Quina feinada per això, no? tot es maquissim i no hi falta detall!!! el meu preferit......la xarxa amb peixos! Felicitats per tot!! per la festa, per l'aniversari del Pol, i ja que estic, pels estoigs tant xulos del post seguent. un peto!!!
    maria

    ResponElimina

Moltes gràcies pels vostres comentaris! Em feu molt feliç!