dijous, 3 de gener del 2013

Scrapbooking

Scrapbooking

El primer post de l'any 2013!
Quantes idees que tinc per fer! Mare meva... el que em falta és temps! ; )
Una de les coses que vull practicar molt aquest any és el SCRAPBOOKING! per això m'he apuntat a fer un Project Life!
 
Fa poc vaig poder fer un taller de miniàlbum amb la Mariona Cardona a Cromatismes, i va ser una PASSADA!!! Em va encantar TOT,.... el taller, ella, l'ambient... genial, genial!
 
Us ensenyo el resultat tot seguit: un miniàlbum per la Clàudia, amb fotos del seu petit món... família, amiguets, les coses que ens agrada fer... Li ha agradat molt! I jo súper feliç que el miri una i altra vegada ; ) !
 
 













 
Oi que és bonic?!
 
I també us vull unes DELICATESSEN que vam preparar per la nit de Cap D'Any, per acabar i començar de la manera més dolça l'any!
 
TRUFES DE XOCOLATA I COCO
 
Ingredients
1 rajola de xocolata de postres Nestle
1 pot petit de llet condensada La Lechera
Coco ratllat
1 quart de mantega del pack petit del Cadí
 
Es desfà la xocolata al bany Maria, s'afegeix mig pot de llet condensada i coco, i el quart de mantega. Tot ben barrejat i es reserva a la nevera fins l'endemà. I al dia següent ja podeu preparar les trufes tot arrebosant-les de coco.
Guardeu-les a la nevera fins al moment de ser servides.
 
Són delicioses!!! mmmmmmmmm....
 




 
 


17 comentaris:

  1. El mini àlbum és deliciós...quin bon gust que tens!!!! I les trufes segur que també ho eren!!! No te'n va quedar cap???Jejeje! Un súper petó!

    ResponElimina
  2. Un album preciós, tinc que posar-mi amb aixó del scrap perque és realment bonic. Quinas pinta que tenen les trufes!!! nyam, nyam, per no deixar-ne ni una. Una abraçada.

    ResponElimina
  3. Quin mini àlbum més xulo i cuqueto! I les tarifes fan molt bona pinta per qui li agrada la xocolata.

    ResponElimina
  4. Jo sóc de les que deia que no li cridava l'atenció l'scrapbooking però veient les meravelles que feu m'ho hauré de replantejar ;)
    Quin post més dolç, mmmmm!

    ResponElimina
  5. Quin mini àlbum tant bonic, t'ha quedat tant i tant bé!! Uff, a veure quan acabaré el meu ;). Se m'acumulen tantes i tantes coses, que no ser per on començar i acabar. Varem disfrutar moltíssim amb el monogràfic, vam aprendre molt, la Mariona és un crack de l'scrap!
    Les trufes ja us puc assegurar que eren boníssimes, ja no en queda ni una, jeje.
    Un petonàs ben fort.

    ResponElimina
  6. Com m'agrada el mini àlbum!! No he fet mai cap àlbum d'scrap però sí que n'he vist uns quants i sempre són una passada...com aquest teu!! I les trufes?? Pel que dieu arribem tard oi ;)? Segur que estaven boníssiiiiimes! M'apuntaré la recepta!
    Un petó!!

    ResponElimina
  7. Ooohhhh!!!! M'encanta l'album!!!!!
    Jo també he començat a fer coses d'scrapbooking, i mencanta!!!
    Uummm les trufes em tornen boja, n'agafaré una, je, je.
    Anna

    ResponElimina
  8. Qué chulada, Montse!! Me encanta el álbum. Jo, me ha picado el gusanillo y me he perdido por los blogs de scrapbooking. Hay cosas monísimas! Clàudia debe estar encantada! Y no podía falta la Consuelo, jeje. Un abrazo!

    ResponElimina
  9. Montse em sembla espectacular aquest mini àlbum per la Clàudia.. Es que m'encanta! A mi també em faria gràcia fer un taller d'aquests algun dia. Ho trobo molt enriquidor i realment és un d'aquells regals que són per sempre i on es veu el cor i l'amor amb el que es fa.
    Ets una crack!
    Fins aviat!
    Júlia

    ResponElimina
  10. Fantàstic! M'ha encantat l'entrada que ens has compartit. Feliç any 2013. Una abraçada.

    ResponElimina
  11. Quin mini àlbum més fantàstic!!! m'encanta... l'scrap també és un tema que tinc pendent per aquest any!!! i ja veig que a cromatismes, ehh.... tenen de tot, és una passada!!!
    uffff les trufes quina bona pinta... ja me les menjaria ja.... bon any! petons! ens veiem aviat ;)

    ResponElimina
  12. Oooooooooooooooooh nenaaaa!!! també fas scrap!!!! jo millor no m'aficiono a més coses o m'agafarà un patatus! jjajajaja!!! però t'ha quedat precios, de debo!! quin record més maco! ufff!!! I les trufes... no te digo! jajaja, quina pinta per favooor!! (les fotos xulissimes!)
    Un peto enorme reina!!!

    ResponElimina
  13. A veure si em poso al dia de tants blocs! Espero que hagis tingut una molt bona entrada d'any!

    Jo vaig fer un primer tast d'scrap a la Creativa de Novembre i ara en tinc unes ganes... Em sembla que també m'apuntaré a algun taller de Cromatismes, si els resultats són així de xulos! :)

    ResponElimina
  14. Ostres! Jo també el vaig fer el taller! Ara que recordo erem unes quantes d'Osona...Jo encara no l'he acabat. T'ha quedat maquíssim! Felicitats!

    ResponElimina
  15. Ohhhhhh quantes coses boniques i dolces.... les trufes les he de fer però ara no, m'he de reconciliar amb la bàscula. I el llibret aquest el trobo moooolt bonic, m'has fet venir ganes de fer fer un curset d'aquests perquè ho trobo taaaan bonic !!
    Ai que ja començo a tenir la llista de propòsits plena.

    ResponElimina
  16. Una de les meves assignatures pendents per el 2013, el scrap!! Preciós projecte!! Una abraçada!

    ResponElimina
  17. Guapa!!!
    Que txulo que t'ha quedat!! M'encanta!!! I estic molt orgullosa, jijijij. Em va encangtar tenir-te com a alumna!! Mil gràcies per fer-ho tan fàcil (ja t'ho havia dit, oi??!!jijijijij)
    Espero tornar a coincidir!
    Petonàs!

    ResponElimina

Moltes gràcies pels vostres comentaris! Em feu molt feliç!