diumenge, 30 de desembre del 2012

Eco Bag

Eco Bag

L'últim post del 2012! Un any ple de molts bons moments!
I l'any que he començat amb la meva aventura amb el blog! Una cosa que tant de bo hagués començat abans... gràcies al blog us he conegut a totes vosaltres! algunes només digitalment, mentre d'altres ens hem pogut trobar en persona i començar una bonica amistat!
Us vull agraïr a totes, les estonetes que dediqueu a visitar "casa meva" i a comentar amb tot el vostre amor el que faig... m'emociona i em fa molt feliç cada cop que llegeixo els vostres comentaris.
Us torno a demanar disculpes si no els contesto individualment, però és que el meu dia de 30 hores ja no dóna més de si ; )
Per acabar l'any us vull ensenyar un gran invent del segle XXI, la ECO BAG. La bossa reciclable que totes hauríem de portar al bolso quan sortim de casa: es fa servir per tantes coses!!! per la compra, per transportar coses, per la roba bruta, per anar al mercat, per anar a la biblioteca, per dur coses dels nens, etc. etc... i ocupa tant poc!
Un bon regal per a Reis!
Jo us presento la meva versió handmade: he anat agafant cosetes de diversos tutorials i patrons i he fet el meu model. La tela és de lona (més resistent) i porta una butxaqueta interior per guardar les claus i el moneder, de fàcil accés.










la pleguem ....

1.


2.


3.


4.


5.


Bona entrada d'Any! un petó gran gran!

18 comentaris:

  1. Es un model molt origina i molt maco, la tela m'agrada molt, diria que la tinc vista per casa!!!!!!! Molts petons i Bona entrada d'any!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. És molt maca, original i sobretot pràctica (ara que no donent mai bosses). MOLT BON 2013 !!!. Petons.

    ResponElimina
  3. Gràcies a tu Montse!! És un plaer llegir les teves entrades! De debó!! M'agrada quan veig en el blogroll del meu blog quan hi ha alguna novetat teva :).
    Què a dir de la bossa?? genial!! i a més deu ser molt pràctica!
    Et desitjo bona entrada d'any! I que seguim compartint aquests moments 'bloggeros' i els que vinguin ;)!!
    Un petonàs!
    Marta

    ResponElimina
  4. És una bossa molt polida. Gràcies per deixarme entra a casa teva, sempre hi trob bones idees que m'inspiren. Esper que tenguis una bona entrada d'any i fins l'any que ve...
    Una abraçada

    ResponElimina
  5. Carai quinabossa més xula!! Aquesta tela és la canya!!! Tinc ganes de fer una eco-bag per mi! A vegades van de conya, quan vinc de la feina i passo pel super directament! Aix m'agrada molt. Ja m'explicaràs com l'has fet.
    Guapi! Jo aquest any no ha estat del millors de la meva vida, espero que el 2013 porti feina pels meus propers que ho estant patint i salut per tothom.
    Per tu i els teus us desitjo el millor!
    Pd. Queda pendent trobadeta de totes!!
    Un petonet

    ResponElimina
  6. T'ha quedat molt bé, es veu molt pràctica, m'agrada. Bon any nou. Un petó

    ResponElimina
  7. M'encanta!! Ja sé que és ben senzilla però la trobo genial!!
    Bon any nou!!
    Un petó

    ResponElimina
  8. Ets fantàstica Montse...estic molt i molt contenta d'haver-te conegut, primer virtualment i sobretot, després personalment. Farem moltes coses juntes oi??? Jeje! La bossa és una idea PERFECTA, no saps com agraeixes que la gent vingui a comprar amb una bossa d'aquest estil! I la roba és tan xula i alegre!!! M'encanta! Un petó gegant, que tingueu un molt bon any guapa!!!

    ResponElimina
  9. T'ha quedat xulíssima! i picant d'aquí i d'allà un bon resultat! ara a disfrutar-la! Bon any nou!!! Petons

    ResponElimina
  10. M'encanta aquesta bossa que t'has creat, jo fa temps que en vull fer una!!! A més la roba triada la trobo molt ensertada perquè és molt suferta!! ETS UNA CRAC!! feliç 2013

    ResponElimina
  11. Hola Montse, t'acabo de descobrir,fa una estona,i m'ha agradat molt tot el que he vist, la bossa molt xula,jo també m'he fet unes quantes,et convido a que et passis pel meu blog, BON ANY NOU I SALUD PER A TOTS

    MERCE blogspot merpel63

    ResponElimina
  12. Hola MOntse, en primer lloc Feliç 2013, que es pero que et porti algunes horestes més per gaudir d'allò que més t'agrada fer ;-) I pel que fa a la bossa, fantàstica i pràctica! Potser m'animo .... Una abraçada

    ResponElimina
  13. Hola maca, Ahir ens ho varem passar molt bé! Que millor d'estar amb molt bona companyia per donar la benvinguda al nou any! Espero que aquest any estigui ple de bons moments i nous projectes.
    Un petó ben gran!

    ResponElimina
  14. Per cert, la bossa m'agrada moltíssim, xulíssima!

    ResponElimina
  15. Bon Any Montse!!! És un plaer passar pel teu blog i llegir les teves entrades, espero que aquest any sigui millor que el que hem passat, i que tot et vagi molt bé.
    Una abraçada.
    Anna

    ResponElimina
  16. Gràcies a tu per estar aquí, montse!!! De moment ens coneixem només virtualment, a veure si un dia tenim sort i ens coneixem personalment! A mi m'encantaria! Et desitjo el millor per aquest any que comença.
    Ah, la bossa, m'agrada mooolt!!! aquestes eco-bags son fantàstiques, jo sempre en porto una al bolso! :)
    Un petonas enorme, guapa!

    ResponElimina
  17. A mi m'ha agradat molt descobrir-te perquè em meravella veure les cosetes que fas i espero que aquest 2013 ens porti salut i moltes estones de costura. L'eco-bossa, a part de pràctica és molt xula i van realment molt bé, sempre en porto un parell però algun dia m'agradaria fer-me'n una !!
    1 petó

    ResponElimina
  18. Montse quina bossa més xula, m'encantaaa!!! I a més ha de ser molt pràctica. m'apunto la idea! ;)

    ResponElimina

Moltes gràcies pels vostres comentaris! Em feu molt feliç!