divendres, 28 de desembre del 2012

Dou Dou

Dou Dou

Els Dou Dou són uns ninotets o drapets petits que els nens francesos fan servir quan són bebès, com a ninot de companyia o de consòl, per aprendre a adormir-se, per sentir la olor de la mare, o una olor familiar...
Fa temps vaig descobrir un llibre molt interessant de com fer-los: Doudous à Coudre de Marie Claire.
A la Clàudia no vaig ser a temps de fer-n'hi cap, però en Pol ja té el seu! Li va cagar el Tió! És una guineu preciosa, que des que la té no la deixa anar! Li encanta...
També vaig aprofitar per fer-n'hi un de ben bonic per l'Alba, la cosineta del País Basc... em sembla que també li va agradar molt. El seu és un ratolí òs.
Un petonàs!





14 comentaris:

  1. Jo també en tinc un!!!!!! Va ser un regal de la mare del meu net i el tic sempre al costat del ordinador. Molts petons.:))

    ResponElimina
  2. Ohhhhhh Montse m'encanten!!!! Sobretot la guineu, la trobo preciosa!!!! Aquest llibre és una passada... ;) Un súper petó guapa!!!

    ResponElimina
  3. Però què bonics!! Tots dos són molt dolços i els nens deuen estar ben contents amb ells! Com treballes!!!!!! I tot és tan xulo :)!
    Petonets, Montse!!

    ResponElimina
  4. Quina monada de dou dous!!!!! encara no he entrat a fer ninots amb patch... però veig que és una perdició!!!!! moníssims!!!!

    ResponElimina
  5. Qué bonics que són!!
    Si ets una artistassa!
    Cesca

    ResponElimina
  6. I tant que ens va agradar!!! Vam estar discutint qué era i mira, es un ratolí òs!! A més a més ben abrigadeta pel fred de Bilbao!! Una abraçada!

    ResponElimina
  7. M'agraden moltíssim! Tinc una amiga que té aquest llibre i m'encanta tot el que hi ha. No m'extranya que li agradi a en Pol! I l'Alba deu haver flipat! Jijjjii
    El detallet de la bufanda és molt xulo.
    Peronets i bon any!!

    ResponElimina
  8. Són tots dos preciossos!!! no sabria quin tria!!! segur que ha cosineta ha estat també super contenta!! Bona entrada d'any!!

    ResponElimina
  9. Son un encant, no els coneixia. Bon Any !!!. Petons.

    ResponElimina
  10. Ooooooh per favor, quina monada! T han quesat preciosos! Jo tambe tinc aquesy llibre, es una cucada! La guineu, m ha enamorat! I la cara amb l expressio dels ulls t ha quedat preciosa! Et desitjo que passis un bon any! Un petoooo

    ResponElimina
  11. Són bonics amb ganes !! no sabia que se'ls hi deia així.
    Els has fet molt monos amb aquestes robes tan boniques. A mi la guineu m'ha encantat per diferent !!

    ResponElimina
  12. Ooohhh!!! M'encanten!!! jo en vull un!!! però per mi!!jijijiji

    ResponElimina

Moltes gràcies pels vostres comentaris! Em feu molt feliç!