dilluns, 26 de novembre del 2012

El bateig de'n Pol

El bateig de'n Pol

Hola noies! ahir vam fer el bateig de'n Pol!
Va ser una festa molt maca, en "petit comité" - avis i tiets directes - més endavant ja farem un berenar amb tots els amics etc...
 
Aquests són els detallets que em  va fer l'Helena de DRAPETS: un iman amb la foto de'n Pol en format Scrap i unes galetetes amb el seu nom!
 
 
 
 
 



 
 
 

































A mi em va encantar! moltes gràcies Helena per tenir tant bon gust... i  a més, de color blau! el meu preferit...
A tothom va agradar molt! I em va encantar conèixe't!
 
I per seguir amb la línia Scrap vaig preparar aquests marcs de fotos amb una foto de'n Pol muntada i un sobret amb més fotos perquè s'ho vagin intercanviant quan els vingui de gust... oi que són bonics!

Me'ls hauria pogut fer tots jo, però em va fer por no tenir temps d'enllestir-ho a temps! amb tot i això em va tocar treballar una miqueta...  com que a la botiga només en teníen 3 de fets, el 4rt el vaig fer jo...

a veure si sabeu quin és!






 

 
 
A més a més, vaig preparar un embolcall tipus rústic però divertit alhora...
amb paper d'embalar, tampons, tinta i masking tape...





 
 
i aquests són els meus angelets! us estimo molt! gràcies per regalar-me un gran somriure cada dia...

 
 
un petó gran gran, i que tingueu una gran setmana!
 
 

19 comentaris:

  1. Qué maco, Montse!! No sé qué es més maco. Els marcs són molt xulos i m'encanta com t'ha quedat el paper d'embolicar. Esteu molt guapos!! Un petó per tots quatre!!

    ResponElimina
  2. Felicitats Montse!!!!! Els detallets de "Drapets" son maquissssssims!!!!!! I les fotos del Pol han quedat molt macas. Ah! i la foto de familia m'encanta esteu guapisssims!!! Petons i fins demá..:)

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats, Montse! Aquests dies són entranyables i si els pots gaudir en família, doncs encara més! Els detallets són una monada i els que tu has embolcallat, molt i molt originals! Tens una familia preciosa! Enhorabona!

    ResponElimina
  4. Que guapo el Pol!!!! Els detallara moníssims!!!!

    ResponElimina
  5. Montse! acabo de veure l'entrada!!! no m'ho esperava tan aviat!!!! :)
    I els marcs són genials, m'agraden moltíssim! i em penso em penso que el blau és el teu jejeje
    Me n'alegro que passéssiu un dia fantàstic amb família i que anés tot molt bé! Petons

    ResponElimina
  6. Però que guapos que esteu!! Espero que anés molt i molt bé!
    El detallet una cucada. També em va encantar de conèixer a l'Helena de Drapets.
    I el marc, jo perquè ser quin és, però semblen tots fets per la mateixa persona. Et va quedar molt bé.
    Un petó molt gros.

    ResponElimina
  7. M'encanta tot! Primer en Pol que és preciós, els detallets excel.lents de Drapets i els marcs personalitzat, els embolcalls amb els washi tape i aquests tampons tant xulos!
    Felicitats per aquesta festa en petit comite que sens dubte va ser inoblidable.
    Un peronàs

    ResponElimina
  8. Montse....ohhhhhhh!!!! Primer de tot, esteu guapissims!!!!! Quins nens tan preciosos!!! Segon, el detall de Drapets una passada...tercer, els marcs d'Scrap m'encanten...diria que el que vas fer tu és el blau no? Quart, l'embolcall és originalissim!!! Cinquè, estic flipant!!!!! I sisè, tinc ganes que arribi el 13 de desembre!!!!! Un petonàs!!!

    ResponElimina
  9. Tot és maquíssim Montse, una passada!!!
    felicitats

    ResponElimina
  10. Moltes felicitats Montse!!!! Esteu molt i molt guapos, tots els detalls del bateig són realment especials! i la última foto preciosa, sencillament preciosa (Ah! la nena és igual que el pare!!! ja ja ja).

    Una forta abraçada!

    Anna MP

    ResponElimina
  11. Oooooooooooh, quina passa Montse! No sé per on començar! Els detalls de drapets una monada, els marcs de fotos també (no sé endevinar quin has fet tu, pq els veig tots que semblen fets per la mateixa persona, jeje)i tens una familia preciosa! Felicitats i a gaudir d'aquests bons moments. Un petonas!!!

    ResponElimina
  12. Pues yo no sabría decirte cual es el de la tienda y cual el tuyo.Están divinos!!!! Felicidades

    ResponElimina
  13. Quin nen més guapo, mare meva!! :) (Ho dic perquè és l'estrella del bateig, eh? que la nena també és preciosa!)

    Sóc fan d'embolicar regals i m'encanta com t'han quedat els teus! Jo solia embolicar els de Nadal amb paper d'embalar, però aquest any he agafat paper de Nadal. He d'anar canviant d'estil, que si no s'acostumen i ja no sorprèn! ;)

    M'he de fer amb uns tampons aquest cap de setmana a Creativa!!

    ResponElimina
  14. Montse, felicitats tot es molt bonic i dels marcs no se quin es el teu i quins de la botiga. Esteu tots quatre molt guapos. Q sigueu molt feliços. Una abraçada

    ResponElimina
  15. Moltes felicitats. Quins detallets més bònics i la foto d'en Pol preciosa!!! Però la millor foto la última que esteu molt guapos tota la família!! FELICITATS!!

    ResponElimina
  16. Felicitats! quina familia mes maca que tens!
    Els detalls de Drapets, preciosos, com no podia ser d'una altra manera! i els marcs.......per mi tots son igual de macos, no veig la diferencia entre el homemade, i els comprats! enhorabona!
    maria

    ResponElimina
  17. Et torno la visita i també em quedo a casa teva i poder veure aquests nens tan macos, els detalss del bateig son molt bonics, m'encanta el paper d'embalar, ah!!! i les galetes. Gracias per passar pel meu blog i participar al sorteig, petons.

    ResponElimina
  18. Hola Montse, jo també et torno la visita, soc la Vicky de blog L@ LaRoba, m'agrada molt el que fas, las galetes son genials i els detalls del bateig més encara... Amb el teu permís em quedo per anar-te seguint...
    Petonets.

    ResponElimina

Moltes gràcies pels vostres comentaris! Em feu molt feliç!