dijous, 25 d’octubre del 2012

Delicatessen

Delicatessen

Que et llevis al matí i et trobis aquest bé de déu a la taula del menjador no té preu... i que te les hagi fet el teu "home"- ja ho dic jo que no m'acostumaré mai a dir-ho! -  amb tot el seu amor, encara més!!! Visca les petites coses; detalls com aquests fan que la vida sigui encara més maca...
 
 
I aprofito aquest post de delicatessens per ensenyar-vos una cucada que vaig cosir amb un plis el dimarts... oi que és mono! pot servir de moneder - cartera, per portar el mòbil, per dur el maquillatge, per posar-hi colors... tot depèn de l'imaginació de cadascú...
 
Que passeu un bon dijous! i moltes gràcies pels vostres comentaris... disculpeu si no els responc tots individualment ; ) !
 
Ah! Les magdalenes... DELICIOSES!
 







 
 
 
 

8 comentaris:

  1. Quina sort tenen algunes, eh???!!!! tenen una bona pinta!!!!!!
    el moneder es molt cuco!
    maria

    ResponElimina
  2. Osti nena!!!!!!! Ja el pots conservar el teu home, jajajaja!!!! Quina pinta aquestes madalenes mmmmmmmmm!!!!!! Ah, i el moneder de pessic una passada, m'encanten les dues teles, la de fora i la d dins.... Una cucada!!!! Petonets!!!

    ResponElimina
  3. Nena on venen aquest tipus de homes, jo en vull un!!!!!!! tenen una pinta les magdalenes. El moneder el vaig veure en viu, pero cada vegada que el miro m'agrada mes. Molts petons i fins dimats.

    ResponElimina
  4. Ohhhhhhhhh ... a mi també m'encanta el moneder de "pessic", les robes són moníssimes i visca els esmorzars sorpresa, que en són de bonics !!!

    ResponElimina
  5. Nena, ja pots dir que tens una joia d'home, jeje)!. T'ha quedat molt bé el moneder, ho has fet amb aquesta tela que m'agrada tant.
    Per cert, entre avui i demà arribarà per correu el paquet de Creactividades.
    Petonets.

    ResponElimina

Moltes gràcies pels vostres comentaris! Em feu molt feliç!