dimecres, 19 de setembre del 2012

Fundes de llibretes

Fundes de llibretes

Alguns dels bons propòsits per aquest nou curs són aprendre a cuinar i treure'm el certificat d'anglès avançat. Fa molts anys que parlo aquest idioma, que l'utilitzo habituament i domino... però mai m'he tret cap títol oficial... així que aquest és un dels primers objectius per aquest curs.
L'altre és començar a cuinar! No m'agrada però m'hi haig de posar! je,je,je... i ara compto amb més disponibilitat de la mare, que és una cuinera EXCEL.LENT!
per tant,cal aprofitar-ho.
Per anar fent boca, i per poder anotar-ho tot i tot, m'he fet aquest parell de fundes.
A que són maques! Una abraçada i bona nit!



9 comentaris:

  1. Son unes fundes molt guapes, la etiqueta de la llibreta d'angles es molt adient!!!!! Ah! per cert amb l'angles no et puc ajudar peró et puc pasar un munt de receptes de cuina, l'altre passio meva. Petons i fins aviat.

    ResponElimina
  2. Quina traça! i quina manera d'aprendre amb tant d'estil !! ;)

    Les robes son fetes espressament eh? Molt bonic tot plegat !

    Ptons ;)

    ResponElimina
  3. Molt bon començament per assolir els propòsits!!!

    M'encanten, felicitats!!

    ResponElimina
  4. Quina cucada, aquestes fundes! Això de cuinar... des que ho fa el meu home, jo cada vegada que m'hi poso cuino pitjor! ;P Però és que ell hi té tanta traça i a mi em fa tanta mandra... Si tens a ta mare que cuina tan bé (el meu home també la té), APROFITA-HO!!!!

    Ah, i good luck with your English classes!! ;)

    ResponElimina
  5. M'encanten, Montse ! Jo en tinc moltes ganes de fer-me'n una però no sé com posar-m'hi ... t'han quedat genial i enhorabona pels teus propòsits !

    ResponElimina
  6. Molt maques Montse! Jo també tinc una llibreta amb receptes que m'ha anat dient la meva àvia i vull fer una funda...però em passa el mateix que a la Rosa de 'ohlalamavieenrose', no sé per on començar per a què quedo ben ajustada.
    Fins aviat!

    ResponElimina
  7. Quina bona idea!! Unes llibretes que et motivaran molt, ja veuràs!

    ResponElimina

Moltes gràcies pels vostres comentaris! Em feu molt feliç!