divendres, 30 de gener del 2015

Sabatilles



En Joan Felip viatja molt, i no suporta anar descalç per l'habitació de l'hotel, així que aquest any, vaig tenir clar, que un dels regals de Reis serien les sabatilles del TM. 
Marta, la idea em va anar de perles! ; - ) 

Mireu quin parell de sabatilles més reboniques! 
Per guardar-les, li vaig fer una bosseta a joc. 


dilluns, 26 de gener del 2015

Sweets for Christmas


Aquestes festes he cuinat una miqueta! bé, cuinar, cuinar el que es diu cuinar com es fa en aquestes festes ... no ben bé! ; -) 
He fet les Postres de la Nit de Nadal i del Dia de Sant Esteve : - ) 
Per la nit de la Nadal vaig fer el Pastís de Xocolata de l'Alma Obregón de Objetivo Cupcake. I la veritat és que va quedar....Boníssim!!! 
Mireu el seu web perquè hi ha unes receptes delicioses! Podeu trobar-hi moltes receptes amb mil variants. 

divendres, 23 de gener del 2015

Taller al Nus de Pedra


A principis de Desembre vaig donar un Taller de Nadal a El Nus de Pedra, una casa Rural situada a Llorà, a la Vall del Llémena. Un indret espectacular, regentat per una parella encantadora, la Montse i en Joan. 

La Montse em va contactar i em va demanar d'organitzar un taller fent diferents treballs de Nadal, en un mateix  taller. Volia un combinat de costura i scrap, i tot fet a mà. De seguida vaig tenir clars els projectes: un angelet preciós per decorar la casa, i una postal de Nadal en forma d'avet; la que vaig fer jo l'any passat. Les podeu veure AQUÍ. 

Ens ho vam passar pipa. I les noies van sortir encantadíssimes! Mil gràcies boniques! 

Aquests són els treballs que vam fer: 


Les noies ben concentrades... 




Un indret E-S-P-E-C-T-A-C-U-L-A-R! 




 Mireu que guapes totes! 


Un petó gran gran! Mil gràcies per ser aquí! 

M

dilluns, 19 de gener del 2015

Taller de Galetes de Nadal

Fa un temps em vaig aficionar a fer cupcakes i cookies, i la veritat és que m'encanta! Segurament és perquè he tingut la sort de tenir una molt bona professora: la Júlia de Postreadicción. Un encant de persona. Dolça, atenta, i súper polida! És una crack amb les galetes decorades. Li queden perfectes. 
Si us animeu a fer un curs de cupcakes o galetes us recomano de bon grat que en feu algun amb ella. Aprendreu moltíssim. A més a més, també té cursos online de Photoshop i de Retoc de fotos. Mireu el seu web, que val molt la pena, ja veureu! ; - )
L'última vegada que va venir a Barcelona, vaig fer el Taller de Galetes de Nadal, i ja veureu quina cucada. Són maquíssimes! Mireu, mireu.... 

Aquestes són les galetes que vam fer: 






La Julia.... GUAPA! 


 Moments del taller: 



 les súper galetes de M&M que ens van fer per picar durant el taller. 
Podeu fer-les a casa, teniu la recepta al seu blog. Són boníssimes i molt fàcils de fer, ideal per fer amb els petits de casa.


Amb la Júlia, després que em signés el seu súper llibre. 


M'ho vaig passar teta en aquest taller. 
Un petó gran gran i bona setmana! 


divendres, 16 de gener del 2015

Postals Viatgeres

Aquest mes de Desembre passat, gràcies a l'Alícia, vaig conèixer la iniciativa de la Carmen de Milowcostblog: les Postales Viajeras. Consistia en què tu havies d'enviar un número que volguessis de postals handmade, fetes per tu, amb detallets, a les persones que ella et deia, i a l'inversa tu rebries el mateix nombre de postals d'altres persones.

L'objectiu era fer l'intercanvi de correu postal bonic, fet amb tot el carinyo del món, i cuidant fins l'últim detall. Com que a mi m'encanta rebre postals, no vaig dubtar ni un segon a apuntar-m'hi. 

Aprofitant que s'acostava Nadal vaig fer 3 postals amb feltre i tela, tot confeccionant uns avets típics de l'època de l'Any. A dins hi vaig enganxar una cartolina per poder escriure la postal. 







A més a més, aprofito per ensenyar-vos les postals de Nadal que vaig fer per casa, amb els súper segells de Méli-Mélo




Espero que us agradi. 


Una abraçada i bon cap de setmana! 

M

dilluns, 12 de gener del 2015

Angelets

Per Nadal, m'agrada fer un detallet especial a les meves amigues costureres, ganxeteres, scraperes... amb qui comparteixo aficions i molt bon moments. 
Aquest any, em vaig decidir per uns angelets preciosos, que serveixen per posar al arbre de Nadal, o per decorar racons de casa, o regals... 

Jo els trobo molt monus, A veure què us semblen? 

















Un petó gran gran i bona setmana! 


Montse