dilluns, 24 de novembre del 2014

Bibs

Moltes vegades em pregunten que com, i quan, vaig començar a fer patchwork... i la meva resposta sempre és: quan va néixer la Clàudia (fa 4 anys) i per "necessitat"  (en el bon sentit de la paraula!) Sí, sí... per "necessitat": La roba i els complements bàsics de bebés, com per exemple els pitets, els trobava molt avorrits... tots els veia iguals... roses, blaus, marrons, i jo volia coses més colorides, més divertides,... diferents. I com que tenia temps, i moltes ganes de fer coses per la peque... em vaig decidir. 

Tant els pitets, com les samarretes amb aplicacions, sempre han sigut un bàsic que els hi he fet, tant a en Pol com a la Clàudia. En podeu veure molts exemples al blog. 

Avui va de pitets, dels últims que he fet per en Pol, per la llar d'infants... 
Buscant per Internet, primer vaig descobrir que en anglès pitet es traduïa com a Bib, i que hi havia tot un món creatiu al voltant... així que em vaig dir, me'ls faré jo. I dit i fet! Cap a classes de patchwork i costura hi falta gent! La veritat és que va ser l'inici d'un món que m'apassiona i que em porta moltes satisfaccions, tant per les coses que he fet, com per moltes persones que hi he conegut. 

Com que ara entre la feina, i els nens vaig molt enfeinada, la meva costura, és més que mai de "necessitat", perquè cuso coses que necessito amb urgència; ja sigui coses pels nens, regals, etc... 

Així que avui us ensenyo la última col.lecció de Bibs. Espero que us agradin! 













Un petó gran gran i mil gràcies per ser aquí! 


M