dijous, 25 de setembre del 2014

Funda IPAD Butterflies

La Tonyi és una ARTISTA! Fa de tot, i tot molt i molt bé! és una crack de la fotografía i del scrap! També fa trapillo i dóna tallers... una crafter de cap a peus. Quan em va contactar per fer-li una funda per l'Ipad, vaig pensar.... ostres! ha de ser espectacular... Sòbria, por alegre alhora, amb detalls i estètica ben cuidada, a mig camí entre l'estil Vintage i més actual...

La roba la tenia clara... unes papallones maquíssimes de la col.lecció de Tim Holtz (ideal per una scrapera MiX mEDIA ;- ); combinat amb roba de punt, unes puntes rústiques i personalitzada amb el nom brodat a mà... va quedar genial! mireu mireu... us agrada??? 

Si voleu una Funda pel vostre IPAD: vintage, moderna, alegre, més clàssica o romàntica, ja ho sabeu: montse_belisario@hotmail.com. Poseu-vos en contacte amb mi i junt/es la dissenyarem a mida. 

Mil gràcies pels vostres comentaris! Un petó gran gran! 












dijous, 18 de setembre del 2014

Tornada a l'escola: I love kutchi

Ja tornem a ser Setembre, i comença el nou curs escolar! quines ganes ; - ) 
Aquest any ha sigut ben especial, perquè l'he començat ensenyant a fer la "meva" motxilla a la botiga més bonica de tota la Barceloneta! sí sí,... al Ilovekutchi! No sabeu l'il.lusió que em va fer quan en vam parlar amb la Mara! Mil gràcies per confiar en mi bonica! 

El taller va anar molt i molt bé, es van fer unes motxilles precioses, i les noies no podien ser més trempades! Sou uns sols!El dia  25 d'Octubre el repetim! Matí i tarda! O sigui que si voleu, us hi esperem! Sereu molt benvingudes... 

Avui us vull ensenyar el making of amb les fotos que es va deixar fer en Pol, jijijii. 
Espero que us agradi tant com a mi: les teles són maquíssimes! i de color blauet ; - ) 

Un petó molt gran i mil gràcies pels vostres comentaris. 


M
















I les noies del taller súuuper contentes amb la seva motxilla nova! 
Mil gràcies boniques! 


Un petó gran a totes per ser aquí! m'encanten els vostres comentaris! 

M



dijous, 11 de setembre del 2014

Le Chapeau Cloche

Un dia tot passejant per Barcelona, vaig passar per davant de u3u, una botiga preciosa de manualitats que em va descobrir la Lua. No vaig poder resistir la temptació d'entrar-hi... sabia que hi trobaria alguna cosa bonica, i que no sortiria amb les mans buides... i tal dit, tal fet! 
Vaig trobar-hi un llibre francès de crochet que em va encantar: Le crochet, secrets de fabrication. Ple de projectes senzills i molt bonics, ideals per fer en poc temps. 

Aquest estiu vaig decidir fer el chapeau cloche (barret de campana) per la Clàudia, amb una troca de Natura XL. Amb una sola unitat en vaig tenir prou. M'agrada molt com ha quedat, i a vosaltres? 

La Clàudia està més que contenta amb el seu barret nou, i amb la camiseta de floretes de ganxet que li va fer la Lua l'estiu passat! és tant maca i està tan ben feta! mil gràcies bonica! 

Un petó a totes i molt bona diada a tothom! Visca Catalunya! 











divendres, 5 de setembre del 2014

In love with the Sewing TILDA


Hola noies! Espero que hagin anat molt i molt bé les vacances! 
Jo he aprofitat per descansar, gaudir de la família, cosir i ganxetar! Vaja, que no he parat! 
També he estat pensant en el restyling del blog, i espero que en breu pugui veure la llum. 
Us mantindré informades ; - ) 

Per començar el curs, us vull ensenyar la Tilda Cosidora que vaig cosir aquests dies i que em té el cor robat. Ès tant bonica!... i molt llarga, per cert! 58 cm. d'alçada!

Espero que us agradi! Un petó gran gran i bon cap de setmana!