divendres, 29 de novembre del 2013

Per una bona causa ; - )

Per una bona causa! ; - )

Coneixeu la campanya Momember?! Ès una gran iniciativa,  que consisteix en què durant el mes de novembre els homes es deixin bigoti, a favor de la lluita contra el càncer de prosta.
Fa uns dies la Ian de Bondeia, va penjar una proposta genial al seu blog: ja que les dones no ens podem deixar barba ni bigoti... Seguint la nostra filosofia, DIY .... Perquè no ens els fèiem?! : - )
Es podien fer del que volguéssim: paper, ganxet, patch, manualitats...
M'hagués agradat fer-los el.laborats, però per manca de més hores als meus dies de 30 hores, jijijiji... I com que no volia deixar de col.laborar amb la causa, els vam fer de paper...
Mireu mireu que guapes!
Mil gràcies Ian per iniciatives com aquesta, i encantada d'haver-te pogut conèixer ahir en persona! ; - )

Un petonàs i bon cap de setmana a tothom!
M

dimecres, 27 de novembre del 2013

Ja ve l'hivern!

Ja ve l'hivern!  


Bé, encara queda una miqueta per ser oficialment HIVERN,... però fa un fred que pela!
 ; - )
Al Juny, va néixer la Berta, i com que la seva tieta Inés ja li ha fet de tot, vaig pensar... saps què, esperarem una mica i li faré algun complement ben bonic per l'hivern:
Li he fet aquest conjuntet de gorro i bufanda perquè vagi ben mudada i calenteta aquest hivern i el proper! Amb els nens he après que hi ha coses, sobetot complements, que els podem fer durar més d'una temporada.

Ara riureu una mica, però és que a falta de model femenina, de la mida requerida, per fer-li fotos... li va tocar a en Pol! jijijijiii

La part de dins la vaig fer amb roba ben gustosa, i calentona, tipus "cigronet"... 
Per cert, si voleu veure les cosetes que fa la Inés, no us perdeu el seu blog I de Ine. 

Espero que us agradi! 









Una abraçada i gràcies per ser aquí! 

diumenge, 24 de novembre del 2013

Marató Telaria 5: Faldilla Retro

Marató Telaria 5: Faldilla Retro

Oooohhh! quina llàstima! Ja s'ha acabat la Marató de Telaria : - (
Aquesta és la cinquena i darrera setmana. La temàtica: una peça de roba per adult.
De seguida que vaig veure aquest model de faldilla al Burda, vaig tenir clar que és el que faria... un model Retro, acampanat, súper elegant i pràctic de portar... m'encanta el resultat! és molt còmode!
Com ja us vaig comentar en altres post, us recomano molt i molt de participar en properes edicions de la Marató! Ha estat una passada!
Unes setmanes una mica frenètiques, però he après molt i molt, i he compartit moltes idees i conegut a grans artistes.
A més a més, vull aprofitar per donar mil gràcies a la Miren de Telaria, per la seva súper organització i gran iniciativa! m'he divertit moltíssim guapa.
A veure què us sembla la faldilla...



el model del Burda... i el meu!
busqueu les diferències! jijijjiji




Un petó gran gran i que acabeu de passar un bon cap de setmana!
M

divendres, 22 de novembre del 2013

SCRAP Col.laboració amb NANUK

SCRAP Col.laboració amb NANUK

Fa temps, vam coïncidir a un taller amb la Marta, i ja en
aquell moment em va proposar de col.laborar amb NANUK, tot fent alguna cosa de Scrap.
 
La finalitat era ajudar-los a presentar, a la propera fira Creativa la versatilitat del seu fantàstic producte: unes aplicacions termo adhesives amb unes il.lustracions que enamoren! : - ). Us convido a visitar el seu web.
 
De seguida li vaig comentar que lo meu era el patchwork i la costura, però com que ja estaven coberts en aquest camp, li vaig dir que si volia ho podia intentar... 
A veure què en sortiría! jijijijii
 
Tant bon punt em va fer arribar les mostres, i les vaig veure, em va venir al cap un mini àlbum de bebè, dolç dolç... i aquí us ensenyo la portada. L'interior és un secret! jijijiji
 

 
Després em va ensenyar uns dissenys súper divertits, no tant infantils, i des del meu punt de vista ideals, per nenes de 10 anys en amunt... i li vaig proposar de fer un DIARI... sí, sí, d'aquells on totes hem començat a escriure els nostres secrets, idees, etc.... ho recordeu?! En podeu veure la portada aquí...
Si voleu veure'n la resta, haureu d'anar a Creativa Barcelona ; - )
 
 
 
 
A la Marta li va agradar tant la idea que hem preparat uns kits fantàstics perquè totes les mamis, amants del scrap i el món craft... no us pugueu resistir a la temptació d'endur-vos-en un per les vostres princeses... quina millor manera hi ha per introduïr-les al fantàstic món de les manualitats, i a més a més, de fer una activitat plegades??
 
Espero que us agradi!
Un petó gran gran
 
M

dimecres, 20 de novembre del 2013

Sortida a Barcelona amb la Júlia

Sortida a Barcelona amb la Júlia

Feia molt temps que amb la Júlia volíem fer una sortideta a Barcelona... però entre una cosa i altra no trobàvem mai el moment.
Aquest dissabte va ser el gran dia!
Un dia, malgrat el mal temps, FANTÀSTIC! Vam anar de compres, vam dinar, vam riure, vam parlar pels descosits... i el temps ens va passar volant oi Julieta?!
Merci per aquest gran dia! : - )
Lo bo del cas, és que jo anava ben enganyada!!! La Julieta em tenia una Súper Sorpresa preparada: la idea era anar a dinar i passar la tarda plegades... però de seguida vaig veure que la Júlia en duïa una de cap,... em va portar cap a la Barceloneta a dinar i després, ai després!!! .... em tenia preparat un SÚPER TALLER AL ILOVEKUTCHI...uauuuu!!!
Genial genial! Ara em tocarà sorprendre-la a ella.... prepara't! jijijiijii ; - )

El taller era de CARVAT DE SEGELLS i ens el va fer la Míriam de  Hi SweetVainilla.
L'experiència em va encantar! us la recomano... vam aprendre a fer segells de goma, i en un plis vam començar a veure els resultats!
Un taller molt divertit i útil...  Estàvem les dues ben emocionades!
Aquí us ensenyo algunes fotos de la jornada...

Comencem....


Un vent impressionant arran de mar...



El súper taller de CARVAT DE SEGELLS... 



 
 La foto resum d'una jornada fantàstica! No podíem estar més HAPPY!

 
 
Practicant amb més segells a casa!
 
 
 
 
Al Ilovekutchi vaig aprofitar per comprar un collaret moníssim que em tenia el cor robat des de feia molts dies, i unes cintes txulíssimes, que ja tinc pensat on les posaré! ; - ) 
 

Un petó molt i molt gran Julieta per aquest dia tant tant maco! Repetim aviat!
I mil gràcies a totes per ser aquí! ; - )

M

diumenge, 17 de novembre del 2013

Marató Telaria 4: Abric per en Pol

Marató Telaria 4: Abric per en Pol

En primer lloc haig de dir.... UUUUUAAUUU! Estic súper contenta perquè el meu pijama va ser l'escollit com el millor projecte de la tercera setmana de la Marató de Telaria!
Mil gràcies Miren!!! M'ha fet molta il.lusió! Podeu veure-ho AQUÍ.
Us recomano que us apunteu a la propera Marató. Jo estic hiper contenta d'haver-ho fet perquè m'ha permès, malgrat anar de bòlit: trobar el moment per fer peces de roba pels meus petits, per practicar amb noves tècniques i teles, i per poder compartir idees i conèixer a grans cosidores... una experiència súper positiva i molt recomanable.
Avui us ensenyo el projecte de la Setmana 4: tema lliure.
Com que el tema era lliure, no havia cosit res per en Pol, i no tenia abric... vaig decidir tirar-me de cap a la piscina i fer-n'hi un. El vaig fer de pana gris i amb acoltxat negre...
M'encanta el resultat! ; - ) i a vosaltres???








Un petó gran gran i bon inici de setmana!
Mil gràcies per ser aquí!
M

diumenge, 10 de novembre del 2013

Marató Telaria 3: Pijama



Marató Telaria 3: Pijama


Una setmana més de Marató de Telaria!!!
Aquesta setmana la temàtica era "Anar a dormir". Tenia unes teles de franela fantástiques, ideals per l'ocasió... i de seguida vaig pensar en fer un pijama per la Clàudia, ben calentonet per l'hivern ; - )
Aquest és el resultat... a veure què us sembla.
A mi m'encanta... i a ella encara més!
Un petó gran gran i que acabeu de passar un bon diumenge!










Mil gràcies per ser aquí!
M


diumenge, 3 de novembre del 2013

Marató Telaria 2: KNIT

Marató Telaria 2: KNIT

Aquesta setmana, al Marató de Telaria, tocava cosir una peça de roba de punt.... aixxx quins nervis! No n'havia fet mai cap abans!
Li tenia una mica de pànic, perquè la roba de punt és complicada, però la veritat és que m'ho he passat molt i molt bé cosint-ho ; - ).
He fet una camiseta de màniga llarga per la Clàudia, combinant dues teles moníssimes de Telaria: la central amb imatges del conte de la Blancaneus... simplement DELICIOSA!
A veure què us sembla!





Bon inici de setmana i mil gràcies per ser aquí!
M