dijous, 31 d’octubre del 2013

Bolso Mare

Bolso Mare

És ben veritat que de mare solament n’hi ha una! Tot i que moltes vegades no hi parem tota l’ atenció que es mereixen...
Sóc afortunada; tinc la mare a prop i em fa costat en tot moment. A part que m’ajuda moltíssim amb els nens.  Un milió de gràcies mare!

El dia 2 d’agost va ser el seu aniversari, i pobreta després de demanar-m’ho diverses vegades (ben bé que “el sabater és qui va més mal calçat!”) vaig trobar el moment, i li vaig fer un bolso per lluir durant les vacances. Molt pràctic i estiuenc. 

Les teles són de la Lotta Jansdotter i m’encanten!










Espero que us agradi! A ella li va encantar : - ) 
M


diumenge, 27 d’octubre del 2013

Marató Telaria 1: RETRO



Marató Telaria 1:  RETRO

Aquesta setmana ha començat el Marató de Telaria! I jo m'hi he apuntat! ; - )
Podeu trobar més informació aquí.
Es tracta de cosir quatre peces de roba per nens, una peça per setmana, durant un mes, fent servir diferents tècniques i tipus de teixits. Molt divertit!  
La primera setmana la temàtica és RETRO...
De seguida em va venir al cap la capelina (tipus caputxeta vermella) que havia vist al llibre de Liesl Gibson, el mateix que hi ha la motxilla pingüí del post anterior ...
Per l'exterior he fet servir una llana súper dolça i bonica de Traetela... i pel forro una tela preciosa de la Lotta Jansdotter...
El resultat m'ha encantat! a veure què us sembla...











Un petó gran gran i mil gràcies per ser aquí!  
M

dimarts, 22 d’octubre del 2013

Motxilla Pingüí


Motxilla Pingüí

En Pol aquest any ha començat P1!
Aiiiixxxx quina peneta... que ràpid que es fa gran! : - )
Un dia vam quedar amb la Helen, la Cris i la Núria per trobar-nos i cosir... vam dir de fer una motxilla, una de preciosa, del llibre " Oliver + S Little thins to sew"  de Liesl Gibson ; una monada! 
M’encanta!
La trobo SÚPER ... i un cop feta, encara més! 
De seguida vaig decidir que seria la motxilla de’n Pol... especial, única i diferent com ell. La seva primera motxilla, feta per la mami. 
Per fer les fotos però he fet servir una altra model, perquè encara és un pèl gran per ell, jijijii! Però així li servirà per tota l'etapa infantil.

Ens ho vam passar molt bé! Ens vam trobar a casa els pares de la Helen; i amb la seva mare van ser unes gran amfitriones,  que ens van preparar un esmorzar i una llimonada.... mmmmm!!!!! Una delícia! I mil gràcies per l’obsequi post costuril! Boníssim!!!! ; - ).

Aquí teniu algunes fotos de la motxilla... la vaig fer amb unes teles de ECHINO KOKA que vaig comprar al TM fa mooooollllt temps, i que guardava com un tresor de tant que m’agraden! No podien ser més ideals... heu vist el disseny dels pingüins? Jijiiiiiii. 










Les pingüínes ; - ) ... gUAPES!!!


Un petó gran gran i fins aviat!
M

dijous, 17 d’octubre del 2013

La PRIMERA NINA


La PRIMERA NINA

Tothom es recorda de la primera nina oi? D’aquella que malgrat estar esquinçada, malmesa o mig descosida ens endúiem a tot arreu, perquè era la nostra preferida...
la que ens acompanyava cada nit per agafar el son, la nostra amiga, companya de confidències i secrets, ... la nostra nina.
 Doncs la Montse em va contactar perquè la seva filla Ona, feia 1 any, i en el seu primer aniversari li volia regalar la seva primera nina de drap... 

Li havia agradat molt la nina que vaig fer a la Clàudia AQUÍ, i volia que n’hi fes una d’igual.

A mi aquestes nines em fascinen, així que de seguida m’hi vaig posar... que bé que m’ho vaig passar cosint-la! Una monada... molt i molt dolça! 

A la Montse li va encantar, espero que a l’Ona també! ; - )










Què en dieu vosaltres?
Un petó gran gran i mil gràcies per ser aquí!
M

diumenge, 13 d’octubre del 2013

Mini Àlbum POL

Mini Àlbum POL

Per fi he fet un mini àlbum per en Pol....
 amb les fotos dels membres de la família: pares, germana, tiets, avis....
 
A la llar d'infants ens en van demanar un, per tal que els nens els puguin mirar de tant en tant... i se'm va ocòrrer fer-lo arrodonit, així el poden manipular bé, i no hi ha risc que se'l clavin enlloc. Ja sé que algunes em direu que estic boja de portar-lo a la llar, però és que estic enganxada al scrap!... i em venia molt de gust fer-lo ;  - )
Ja n'hi faré un altre per casa,... quan tingui temps! jijijiji.
 
Vaig fer servir com a base: cartró lleuger, i decoracions planes; sense relleu, per tal que no se les puguin empassar...
 
La col.lecció de papers és la Persimmon de BASIC GREY:
una monada, amb colors molt de tardor.
 
M'agrada com ha quedat... nèt, senzill i molt divertit! ; - )
Espero que us agradi....
 
 










 
 
Tinc moltes coses de costura per ensenyar-vos!
 
Em falta temps per prepara els post! : - (  
Molt aviat, molt aviat... us ho ensenyo! I promise you.
 
Un petó molt gran i mil gràcies per ser aquí!
 
M

dilluns, 7 d’octubre del 2013

Caixes per l'escola




Caixes per l'escola
 
Tot i que tinc un munt de coses que he fet durant l'estiu... avui em va especial il.lusió ensenyar-vos una mica de scrap! ; - )
No fa massa que en faig, però cada cop m'enganxa més... i és que hi trobo molta utilitat com en el patchwork!
Per exemple, l'altre dia ens van demanar a l'escola de'n Pol i a la de la Clàudia, una caixa de sabates per posar-hi una muda... i un cop vaig tenir les caixes al davant, primer vaig pensar... les forraras amb un paper ben bonic, i després vaig dir-me... saps què... a fer scrap s'ha dit! jijijijii i aquest és el resultat.
 
 A veure si us agraden.
 








 
 



 


 
 
 

 
 


 
 
 
Un petonàs! i mil gràcies per ser aquí!
 
M