diumenge, 29 de setembre del 2013

Adéu Petit Montseny!


Adéu Petit Montseny! 

La Clàudia ha acabat la seva etapa a la llar d’infants. Aquest setembre ha començat P3 a l’escola dels “grans”! Tot i que li ha costat una mica, està ben emocionada...

L’etapa a la llar d’infants li ha anat molt bé, i ha establert un lligam fort amb la Marian (la seva senyoreta), i també amb la Margaret i la Carme (cuidadores)... per això, i com a agraïment a la seva tasca, vaig decidir fer-los un detallet. 

Com que s’aproximaven les vacances, vaig pensar que un necesser – estoig seria la millor opció. 

Aquest model m’agrada molt. Perquè és una mida entremig entre els necessers grans i els estoigs, de manera que el poden fer servir tant per anar de viatge com a l’escola...
Per donar-ho un toc personal vaig folrar un botons amb lli i hi vaig estampar la seva inicial... 

Espero que us agradin. Elles van estar molt contentes!









M

dimarts, 24 de setembre del 2013

40... Estius! Felicitats Mon Amour

 40... Estius! Felicitats Mon Amour

I encara un altre aniversari...
En Joan Felip ha fet 40 anys! Felicitats mon amour!
Un bon dia se'm va ocórrer la idea de fer-li una festa sorpresa.
40 anys no es fan cada dia, i això calia celebrar-ho com Déu mana!

En primer lloc:
Dono MIL GRÀCIES a la meva amiga incondicional, la Núria; a la meva cunyada Maria, al meu cunyat Joan, i a la meva sogra, per la seva GRAN ajuda; i a tots els nostres familiars i amics que van fer que aquesta festa fos tot un èxit! MOLTES GRÀCIES DE TOT COR!

Un mes abans de la data vaig començar a posar fil a l’agulla: llista de convidats, dia, lloc, hora, decoració, material, menjar, beguda, encàrrecs, regals.... una bogeria! Jijijiiii Però em feia molta il·lusió poder-li organitzar.

La temàtica de la festa havia de ser el MAR (ja que a en JF li encanta navegar), així que tota la decoració va ser ambientada amb aquest tema. Tons blaus, blancs, vermells...I així vam començar a preparar:

  1. Cartell de Felicitació. 
  2. Banderoles de teles marineres, combinat amb decoracions de paper. Les teles són del TM (de l'estiu passat). La Núria i jo en vam cosir dues, i l'altre me la va deixar la Cris. Mil gràcies guapa.
  3. 40 espelmes mini que decoraven el perímetre del pati, per cadascun dels seus 40 anys.
  4. Fanals a les finestres amb alfàbrega aromàtica i repent de mosquits.
  5. Xarxa amb peixos a la taula de vins.
  6. Parament de la taula: estovalles blaves, tovallons vermells, vaixell fet amb roba i personalitzat, per tal que cada convidat se l’emportés com a record.
  7. Recordatori dels 40 anys: ametllats de Breda (Casa Ponsa) i un tag fet de scrap: paper craft, washi tape, foto de quan era petit (moníssima!) i segells... amb un eylet decoratiu. Per mi, molt finet i elegant.
  8. Regals... molt especial LO (Judy Scrap) i un cap setmana romàntic.
Com a menú, vam fer un pica pica molt bo: amb uns canapès deliciosos (made by Núria), i també fruits secs, xips, olives, truites de patates, etc. Després pa amb tomàquets amb plates d’embotits i formatges  de tota classe, i unes coques boníssimes que va elaborar la meva sogra.

Durant el sopar vam posar música ambiental que va preparar en Joan (el meu cunyat) tot fent una selecció de temes, i un cop acbats de sopar... ballaruca! Amb música en directe! En Dani i en Ramón ens van fer un concertillo en directe... (moltes gràcies nois!)i poc a poc, tothom es va animar a anar cantant! Va ser molt divertit! Llàstima que alguns havien d’anar a treballar l’endemà...

A part de la festa sorpresa, li volia fer un regal ben especial que poguéssim compartit plegats, així que li he regalat un cap de setmana romàntic. I com a cirereta del pastís... li vaig demanar a la meva amiga Judit de Judy Scrap, que m’ajudés a preparar un LO per ell... 
La Judit és un sol! No ho va dubtar ni un moment... amb un plis el vam tenir fet!
MIL GRÀCIES GUAPÍSSIMA li va encantar! Ets una artista!












 









De nou MOLTES I MOLTES GRÀCIES a tots per la vostra ajuda i participació.
Noies, espero que us agradi! GRÀCIES també a vosaltres per ser aquí.
Un petó gran gran! 
 M


dissabte, 21 de setembre del 2013

Happy Birthday POL! *1



Happy Birthday POL! *1  

El temps passa mooooolt ràpid! Massa ràpid!
I jo tinc 1000 coses per ensenyar-vos! jijijijii
El dia 4 d’Agost en Pol va fer 1 ANY!
La nostra “coseta” petita va creixent i es fa gran! 

Cada cop es mou més, vol caminar, descobrir el seu entorn, remenar, provar coses noves... vaja que no para! I jo sento una nostàlgia enorme dels primers mesos, en què era tant petitó, li donava el pit, i el tenia tant a prop... però és llei de vida! ;- ). Cal aprofitar els bons moments que ens aporta cada etapa!
I com no podia ser menys li vaig fer una SUPER corona d’aniversari: en aquest cas molt senzilleta, gens carregada, amb una tela molt bonica de tons blau turquesa, botonets d’estrelletes i bàsics, en blau i vermell, una ondulina i el número 1 aplicat en punt de fistó. 
Pels nens petits m’agraden les corones que no siguin massa carregades... ja que crec que ells solets, amb la seva carona alegra, divertida,... ja les fan lluïr. No trobeu?

A més a més, li vaig cosir una manta de jocs amb un panell molt bonic de cotxes que tenia reservat... La part de sota la vaig fer amb una pana vermella... per tal que si la fem servir a l’hivern, aïlli més bé el fred del terra.
Els cotxes que em van sobrar els vaig planxar amb Fast to Fuse i els vaig retallar... de manera que els pot fer servir com a complement de la manta. 

El conjunt li ha encantat... hi juga molt, i l’hem fet servir moltíssim aquests dies de vacances que hem estat fora de casa.




Un petó gran gran
M

diumenge, 15 de setembre del 2013

Arrullo per la nineta dels Mielgo


  Arrullo per la nineta dels Mielgo

A mitjans de Juliol va néixer la Lucía, la filla de la Carmen, una bona amiga meva.

No sabia molt bé què regalar-li,… ja que és el seu tercer fill, per tant ja tenen de tot. El que sí tenia clar, és que havia de ser alguna cosa de nena... NENA! Ja que les dos primers són vailets i aquesta nena era més que desitjada ; - )  
 
Pensant, pensant... vaig decidir fer un mix entre manteta – arrullo i tovallola, per tal que la pugui utilitzar tant estiu com hivern; ja que viuen a zona de costa.
La poden utilitzar moltíssim: per la platja, per passejar, pel cotxe, a casa... 

La tela és una passada! Em va encantar quan la vaig veure.
La part interior és de rus i, hi he aplicat el seu nom. 

Trobo que en conjunt queda molt finet. Els hi va encantar… què en penseu vosaltres? 





 
Una abraçada i fins aviat!
M

divendres, 13 de setembre del 2013

Anem d'excursió?


Anem d’excursió ?

Tenia una tela plastificada fantàstica, esperant l’ocasió idònia per ser utilitzada...
Un dia vam decidir anar a fer una petita excursió – caminadeta pels voltants de Breda; em volia emportar el mòbil, les claus... i no trobava cap bossa – motxilla per posar-ho!
Així que vaig decidir que faria una bossa-motxilla per anar d’excursió, i que poguéssim utilitzar tota la família.
El fet de fer-la amb roba plastificada és ideal, ja que si comencen a caure quatre gotes les coses que hi portes a dins no es mullen : - ).
Ara ja no només la fem servir per anar d’excursió la motxilla! Jijiiiiii També per anar a la piscina, a la platja, a comprar, al parc... és una passada, súper pràctica.

Us agrada?





Un petó gran gran!
M

dissabte, 7 de setembre del 2013

Halloween: Estoig

Halloween Estoig

Els estoigs en format de rull són tot un èxit: ocupen poc espai, tenen molta capacitat i s’hi pot fer la distribució que es vulgui. 

En aquest cas, una professora de la llar d’infants de la Clàudia, em va contactar perquè en volia regalar un a una nena de 9 anys... però hi volia posar una butxaqueta per la maquineta i la goma, no volia tants compartiments per llapis, colors... 

La tela havia de ser divertida i diferent... vaig pensar que aquesta de Halloween era ideal! I així va ser, perquè li va encantar.
Aquí teniu el resultat. 








Espero que us agradi! ; - )
M  

dimarts, 3 de setembre del 2013

Bolso Lua

Bolso Lua

Una de les millors coses que m’ha permès el blog és conèixer gent EXCEPCIONAL… que sense saber res de tu, sense res a canvi, sense cap més interès que el de compartir, de gaudir de les coses boniques … s’ofereixen a ajudar, a compartir, a escoltar, a ensenyar, a animar,… fent que, poc a poc, s’ esdevingui una bonica amistat.  Això és el que ens ha passat amb la Lua.

He tingut la sort de, com amb ella, establir amistat amb algunes companyes bloggers. 
Gràcies a totes floris meves!

A les que no ens coneixem, però que esteu aquí “darrera”  MIL GRÀCIES també!
Sense vosaltres lesmiliunaidees no seria el que és. Espero que algun dia ens puguem conèixer personalment…

Bé, doncs, arrel d’aquesta amistat va sorgir una proposta d’intercanvi amb la Lua.
I ho teníem clar… volíem un bolso de cadascuna, per cadascuna…

Jo tenia clar el bolso que li volia fer, li vaig proposar la idea, li va agradar,… ella em va proposar unes teles, que em van ENCANTAR! Una col.lecció preciosísima de la Pat Bravo…, combinada amb lli, i... VOILÀ!!!

Aquest és el resultat!!! Mono oi??? El disseny és el 241 Tote Bag de Noodle Head. 





Per embolicar-lo vaig fer servir un dels fantàstics segells nous de Mr. Wonderful! Una preciositat!





Un petó gran gran i mil gràcies per ser aquí!

M