dijous, 30 de maig del 2013

SWEET Spring Time

SWEET Spring Time 
Avui toca entrada dolça! ; - )
Però abans que res........  quin fred que fa! mare meva!
 I la primavera està apunt d'acabar-se!... déu ni do aquest any!
Va, avui per fer-vos passar una mica el fred i animar-vos amb una mica de solet primer us ensenyo unes fotos molt boniques dels primers dies d'aquesta primavera.... les vaig fer a l'hort del meu pare!
La natura en plena explosió....





el cirerer...




 La Clàudia s'ho passa teta... i en Pol ja té moltes ganes de caminar! Sembla que no hagi trencat mai un plat oi... doncs mireu mireu com corre!




I  també us ensenyaré unes bossetes de caramels que vaig preparar perquè la Clàudia les portés a la llar d'infants, el dia del seu sant.
Molt pràctiques i reutilitzables... totes les mares estan encantades! jijjiji
Vaig fer servir una tela molt bonica de gàbies per les nenes i d'avions pels nens, i amb un segell d'ocellet (tot relacionat amb el volar! jijjiji) vaig fer les targetes.
Mireu que mones!







Moltes gràcies per ser aquí! Aviat... molt aviat... SORTEIG!
Un petó gran gran

dissabte, 25 de maig del 2013

Coltxa de Molinets




Coltxa de Molinets
Per fi!!! Ja l'he acabada! Ole ole!
Aquesta coltxa de molinets és una de les últimes labors que vaig començar al TM i que tenia pendent d'acabar! Marta, voilà!
Fa uns diumenges, la meva amiga Gemma d'Embastant Idees em va convidar a la Fira del Pagès de Maçanet, i em va dir que portés alguna cosa per cosir...
Em vaig dir, és el moment d'acabar la coltxa de molinets!
Com ja sabeu, el patchwork clàssic no és el meu preferit! A mi m 'agraden les labors pràctiques, divertides,  modernes, amb robes actuals.... però de tant en tant, et ve de gust fer una labor amb hores i hores de feina al darrera... oi noies?
Us deixo amb un bon grapat de fotos, perquè no en perdeu detall!
Un petó gran gran i que passeu molt bon cap de setmana!
Vaaaa que falta res per arribar als 250!!! animeu-vos a fer-vos seguidores del blog! ; - )



Detall dels molinets...













Al sofà ...




diumenge, 19 de maig del 2013

Coses petites boniques

Coses petites boniques
Aquest post el vull dedicar a ... coses petites i boniques que he fet!
Sovint no donem massa importància a les coses petites, però crec en molts casos són les millors... no trobeu?! petites coses que ens alegren el dia a dia, que ens el fan més pràctic i divertit! 
Fa dies que havia de fer una funda pel mòbil, i no acabava de veure quina seria la tela més idònia... volia algo diferent, divertit i sobretot sofert!
De cop i volta, me'n vaig enrrecordar que guardava, com un tresor, un retallet de la tela plastificada que vaig fer servir per fer la bossa d'esports de la Clàudia, recordeu?
I voilà... aquest ha estat el resultat! una cosa petita bonica ; - )






I parlant de coses petites boniques, ahir era Santa Clàudia i un dels regals que li vam fer és la motxilla porta nines que vam cosir amb la Cristina fa moooooooooooooolt de temps.
Ens ho vam passar bé eh Cris! Guapa!
La idea era regalar-li per Nadal... però va rebre tanta cosa, que vaig optar per guardar-li per més endavant... aquesta ha estat una bona ocasió.
Li ha encantat! Mireu que bé s'ho passava, amunt i avall! jijijijjijii
Si en voleu una no dubteu en contactar amb mi. És el regal ideal per les petites de casa!
Moltes gràcies per ser aquí! Em feu molt feliç!!! I aviat arribarem als 250 seguidors!!! Aneu-vos preparant! : - )
M

dissabte, 11 de maig del 2013

Bossa Scrap

Bossa Scrap

Avui és l'aniversari de la Marta de Mesquetela!
Moltes felicitats guapíssima!!!
Desitjo que hagis passat un gran dia!
Recordo perfectament el dia que vaig conèixer personalment a la Marta... va ser molt curiós i divertit alhora: va ser al principi que jo feia el blog... ella i jo anàvem parlant per comentaris, compartint idees... recordo que jo era molt nova en tot això... El cas és que no havíem parlat mai de que ens agradés el ganxet o que en vulguéssim fer algún taller... però un bon dia, i sense saber-ho vam coïncidir a un taller de trapillo al Ilovekutchi...
Ens vam passar 4 hores fent taller i sense saber que ni una ni l'altre que érem nosaltres dues! Molt fort!!!
Quan ja marxàvem, vam coïncidir a la caixa i la Marta de sobte em diu "Tu ets la Montse de lesmiliunaidees oi?! és que has fet un comentari d'una fira que em va explicar ella..." i jo li dic... "sí... i tu?!" i em diu, jo sóc la Marta! ... Ens vam fer un tip de riure!!! després de tant parlar telemàticament, el primer dia que ens veiem sense saber-ho ens passem 4 hores, una davant de l'altra i ni mu! jijijiji...
Des d'aquell dia hem tingut molt de feeling... i crec que puc dir que hem començat una bona amistat oi Martona?!
Per això i perquè val un imperi com a persona vaig decidir fer-li un regalet...
Com que és un artista i sap cosir molt bé, vaig pensar que seria bo fer-li alguna coseta relacionada amb l'Scrap, la seva nova afició ; - ) .... i li vaig cosir aquesta bossa per anar guardant el material... a dins li vaig posar unes bases per segell de silicona i uns washi tapes moníssims de la Marta Stewart.
Espero que us agradi tant com a mi!!!









Moltes gràcies per difondre el SORTEIG! vinga VAAAAAA que gairebé ja som 250 seguidors! Compartiu-ho amb tothom!!!
Un petó gran gran!
M

dimarts, 7 de maig del 2013

La coltxa de la Carlota

La coltxa de la Carlota

Avui sí! Avui ja us la puc ensenyar!
 La coltxa de la Carlota!
Fa dies,  la Núria de Desmadejalamadeja em va contactar perquè volia que li fés una coltxa per la seva filla... que neixerà mooooolt aviat! Quins nervis...
Volia una coltxa de nena, però fugint dels colors roses, típics de nena. Volia algo diferent, cridaner, divertit, únic, molt alegre... quelcom que la Carlota pugui guardar tota la vida. 
Així que vam començar a posar fil a l'agulla, mirant teles, formes, combinacions... i després d'escollir com a base, una tela de contes preciosa que vaig comprar a Ilovekutchi; i de barrejar-ho amb tela vermella que li agrada molt...  aquest en va ser el resultat! Mireu, mireu...
A mi m'agrada molt!I em sembla que a ella també!
A veure què hi dirà la Carlota!  ; - )
Moltes gràcies Núria per tota la confiança i per fer que fós tot tant fàcil i divertit!
Ets un encant... un petonàs guapa!





el nom...



el detallet... una poma

 


els complements... un parell de botons perquè la Núria pugui posar a bossetes, motxilles, robeta... de la Carlota. Tot ben conjuntat! ; - )


 I per últim... dir-vos que estic mooooolt contenta perquè ja estem molt a prop dels 250 seguidors!!! mare meva! Quina emoció!!!! vingaaaaaa....l'última embrensida! Compartiu la iniciativa del sorteig AQUÍ.
Mil gràcies!!!! Sou fantàstiques!
un petó gran gran!
M

dijous, 2 de maig del 2013

Pitets i Regalets

Pitets i Regalets

Guapes! mooooltes gràcies per compartir el post del sorteig!!! que bé, gairebé ja arribem als 200 seguidors!!! Vaaaa... una empenta més i 250! Quina il·lusió!
Mentrestant us vull ensenyar uns pitets que he cosit per uns encàrrecs... trobo que les teles són moníssimes...









































A més a més, mireu quins regalets més "txulis" que diu la Clàudia, em van regalar pel meu sant!!! Dues flors precioses: un pitimini i unes margarides! material de Scrap i el nou CD de Manel! Moltes gràcies! Estic contentíssima!!!


Un petó gran gran!
M