dissabte, 27 d’octubre del 2012

10.000! Sorteig!

10.000! Sorteig!

Moltes i moltes gràcies!
Les miliunaidees ja ha arribat a les 10.000 visites!
 
I tot gràcies a vosaltres, que esteu aquí dia rere dia, fent-me molt feliç amb els vostres comentaris! M'agrada molt compartir amb vosaltres les meves labors, idees, inquietuds, projectes... saber que esteu aquí al darrera, fa que quan arribi a casa el primer que tingui ganes de fer és revisar què heu publicat als vostres blogs i veure si heu passat per "casa meva", si em regalareu de nou un gran somriure... i és que casa meva és casa vostra, que deia en Sisa... així que sou sempre benvingudes.
 
Us vull obsequiar amb un sorteig! que tindrà com a premi un KIT per fer la motxilla d'esport...
 
Per participar-hi has de:
 
1. Fer-te seguidora del blog, si és que encara no ho ets.
2. Deixar un comentari en aquest post
3. Publicar el sorteig en el teu blog si en tens, o al Facebook, etc.
 
Quantes més gent pugui participar més divertit serà!
 
El sorteig el farem d'aquí a una setmana, el dia 3 de novembre, tens temps de participar fins el dia 2 a les 24h.
 
I aprofito per ensenyar-vos la meva caseta Tilda, que vaig cosir ja fa temps però que m'encanta!
Un petó gros gros i que passeu un bon cap de setmana!
 

 

dijous, 25 d’octubre del 2012

Delicatessen

Delicatessen

Que et llevis al matí i et trobis aquest bé de déu a la taula del menjador no té preu... i que te les hagi fet el teu "home"- ja ho dic jo que no m'acostumaré mai a dir-ho! -  amb tot el seu amor, encara més!!! Visca les petites coses; detalls com aquests fan que la vida sigui encara més maca...
 
 
I aprofito aquest post de delicatessens per ensenyar-vos una cucada que vaig cosir amb un plis el dimarts... oi que és mono! pot servir de moneder - cartera, per portar el mòbil, per dur el maquillatge, per posar-hi colors... tot depèn de l'imaginació de cadascú...
 
Que passeu un bon dijous! i moltes gràcies pels vostres comentaris... disculpeu si no els responc tots individualment ; ) !
 
Ah! Les magdalenes... DELICIOSES!
 







 
 
 
 

dimecres, 24 d’octubre del 2012

Habemus panera!

Habemus panera!

Bé...aquí teniu el resultat del taller de trapillo! una panera multiús, ideal per posar al menjador, a l'estudi, a la cuina, al bany, al jardí... que pot servir per guardar les llanes, la fruita, les pinces de la roba, les pintures, els colors, les plantes.... etc. etc.
 No me'l critiqueu molt ; ) que és el primer treball de trapillo que faig, i gairebé em barallo amb el mega ganxet de fusta! je,je,je... ja anirem millorant. Amb tot i això estic força contenta del resultat!
Per tal de practicar, vaig començar fent punt baix, després vaig pujar fent cadeneta i les passades de verd les vaig tornar a fer amb punt baix...
Una abraçada!






dilluns, 22 d’octubre del 2012

Trapillo

Trapillo

Aquest dissabte va ser un dia genial, d'aquells en què tot surt molt bé...
Vaig anar a Barcelona a fer un curs de trapillo a Ilovekutchi! i em va encantar... la tècnica, la botiga, el bon ambient... i em vaig emportar una grata sorpresa! hi vaig conèixer per casualitat a la Marta de mesquetela! una noia molt i molt maca! va ser un plaer Marta... a veure si ens retrobem ben aviat! Després del taller vaig dinar amb una bona amiga, una fideuà deliciosa que va cuinar per mi, per me mare i en Pol ; ), cafetó i voltet per Gràcia i cap a casa! un dia rodó perquè, a més a més, no va ploure.
En aquest post us vull ensenyar el que vaig començar a fer al taller de trapillo i el material de patch que m'hi vaig comprar...
Ah! de passada vaig anar a Cromatismes, a recollir el material de scrap que hi vaig encarregar...
que acabeu de passar un bon dilluns! i MOLTES, MOLTES GRÀCIES pels vostres comentaris i per seguir-me! us animo a fer-ho a les que encara no em seguiu...és un plaer compartir el blog a totes vosaltres!








Les teles



Scrapbooking


diumenge, 21 d’octubre del 2012

Regals

Regals

Avui he anat a dinar a casa d'una amiga que feia mooooooooooolt de temps que em demanava que li fés alguna cosa, única i diferent,  de patch... Per una cosa o altra mai li acabava fent, fins ahir, que em vaig dir... això Montse no pot ser! I li vaig cosir aquests dos fantàstics regals! ideals per fer qualsevol detall, regals de Nadal, aniversaris, etc. etc...
Vaig cosir-li un estoig per posar el tabac de liar o el maquillatge... per portar al bolso i, també aquest fantàstic BUFF! mmmmmmmmmmm.... és tant calentó!
En breu us n'ensenyaré de més colors!
... Estic rebentada! Avui ha estat un dia intens a Barcelona, ple de bons moments i de sorpreses... demà us ho explico amb pèls i senyals! ; ) Bona nit!
L'estoig...





El buff...








I per acabar, vaig empaquetar els dos detalls amb un bonic paper i algunes cintes de masking tape, segells... una miqueta de scrap! que també m'agrada molt, tot i que encara sóc bastant novata! ; )

dijous, 18 d’octubre del 2012

Funda Ulleres

Funda Ulleres

Estic treballant en mil projectes! i no n'acabo cap! són dies de moltes i moltes idees!!!! Mica en mica, us ho aniré ensenyant tot i tot... I promise you!
Avui passejant una mica pels vostres fabulosos blogs he vist una idea que m'ha fet pensar en una labor de patch que vaig fer fa moooooooooolt temps! però que és una de les que més utilitzo... la funda de les ulleres de sol! la tinc des de fa més d'un any i mig, i trobo que tot i la batalla que li he donat, encara es conserva prou bé! La vaig fer amb teles japoneses de Nunoya.
De passada, doneu un cop d'ull al blog de la Rosa Maria, mireu quina funda més bonica que ha fet ella!





dilluns, 15 d’octubre del 2012

Buff i bufanda de llana

Buff i bufanda de llana


OOOOHHHH!!! Estic tant emocionada i contenta! Avui he acabat els meus dos primers projectes de mitja! i mireu que bonics que han quedat!
El primer és el buff amb llana lila que us vaig ensenyar uns posts enrrera, recordeu?...
No m'acabava de convèncer el disseny i al final vam canviar el punt, ja que quedava massa ampla i, crec que el resultat ha estat molt txulo.
L'altra és una bufanda que vaig començar ara fa un any, durant el meu viatge a la fira europea més important de patchwork que es fa a Alsàcia, el Carrefour Européen du Patchwork. Hi vaig anar amb la meva amiga Lídia, que en sap molt de fer mitja.
En aquells moments jo no en tenia ni idea, i no havia agafat mai una agulla de fer mitja, però em vaig entosudir a fer una bufanda que estava fent una venedora de llana, i ni més ni menys es tractava del punt anomenat "gra d'arròs", un pèl difícil per començar,... però com que tenia professora 24 hores, no ho vaig dubtar ni un moment!  I ja em teniu fent mitja a tot arreu: a la plaça d'Estrasburg, a la cua per agafar l'avió, prenent un cafè, je,je,je!
Un any després i al cap de moltes pauses, el resultat és aquest! i.... m'encanta! Gràcies Lídia per la paciència que vas tenir!






La bufanda...


Els primers punts a la plaça de l'ajuntament d' Estrasburg! mare meva com m'ha crescut el cabell! je,je,je!

dijous, 11 d’octubre del 2012

Anem a la piscina!

Anem a la piscina!

La Clàudia es fa gran!!! passa el temps molt i molt ràpid i no l'atrapo!
Aquest divendres passat va començar les classes de natació amb els nens "grans" que diu ella! Li agrada molt.
Uns dies abans ens vam posar a preparar-ho tot: tovallola, banyador, ulleres, gorro, xancletes... i un cop ho vam tenir tot llest faltava algo molt important ... la bossa!!! No teníem cap bossa d'esport per posar-hi les coses, així que aquesta setmana em vaig decidir a fer-n'hi una amb roba plastificada.
Aquest és el resultat! ... marcant tendència amb només 2 anyets! ai senyor... je, je,je!