diumenge, 30 de setembre del 2012

El cobrellit de'n Pol!

El cobrellit de'n Pol!

Aquest és un dels projectes que vaig acabar ahir a la tarda, mentre no parava de ploure!
La part del davant està fet amb un Charm Pack de Moda, i la part del darrera me la vaig inventar, inspirant-me en un quilt d'un llibre que vaig comprar a USA.
Vaig aplicar retalls de roba directament a la base i ho vaig acabar de cosir mentre acotxava la part del davant del cobrellit.... crec que ha quedat molt original, no trobeu?
Una abraçada i bon diumenge!






dissabte, 29 de setembre del 2012

La nina

La nina

I aquesta va ser la primera nina! Em va passar el patró la meva amiga Olga de Girona, i jo el vaig modificar una miqueta... Oi que és divertida!
Avui com que ha fet aquest dia tant plujós he aprofitat per avançar projectes! Demà us ho ensenyo... ; )
Bona nit i que tingueu dolços somnis!

dijous, 27 de setembre del 2012

Ninos

Ninos

Aquest és el primer nino de patchwork que li vaig fer a la Clàudia, i... m'encanta i li encanta! Ja n'he fet uns quants per encàrrecs i per regalar i són tot un èxit.
Espero que us agradi!
Estic treballant en molts projectes, a mida que els vagi tenint us els ensenyo!
Que passeu molt boan tarda i MIL GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS!!! : ) Em fan molt contenta!!!




dimarts, 25 de setembre del 2012

Funda Ordinador Portàtil

Funda Ordinador Portàtil

Avui he anat al TM i he acabat aquesta funda per l'ordinador portàtil! Feia dies que hi anava al darrera, però no trobava mai el moment de fer-la. De fet, aquesta és la segona que faig (la primera li vaig regalar a la meva germana, estava feta amb unes teles espectaculars de l'Amy Butler).

A la meva funda hi he afegit una sèrie de millores: un velcro per tancar la butxaca i evitar que quan obris la bossa per treure el PC et caigui tot a terra... una nansa pre feta, que és més ressistent i no s'estiragonya, una butxaca de mida més gran perquè hi càpiga bé el ratolí i la bateria, i el detall dels botons forrats... toc final!

Espero que us agradi!

També he aprofitat per comprar aquesta roba fantàstica amb motius de planxar roba, i un panell infantil que vaig veure a la Cristina de No paris de cosir! M'ha encantat com m'ha preparat el paquetet la Marta de TM (amb etiqueta personalitzada inclosa!). Gràcies guapa!

Us ensenyo una foto d'un pròxim projecte.... je,je,je! Bona nit!








diumenge, 23 de setembre del 2012

I love Tilda

I love Tilda

Haig de dir que les TILDA em tornen boja! M'encanten i sempre que puc en faig alguna, o bé miro de preparar alguns dels dissenys que apareixen en els seus llibres... Són nines laborioses de fer, però alhora molt entretingudes!
Aquí us ensenyo les últimes que vaig fer, una Tilda banyista i un àngel Tilda.
Com que s'acosta Nadal, intentaré de fer aquests dos Santas, del kit que em van passar els Reis l'any passat. De seguida que els tingui us ho ensenyo!
Bona nit i que tingueu dolços somnis!







dissabte, 22 de setembre del 2012

Making Off

Making Off
Els pretallats de MODA FABRICS són fantàstics! Serveixen per fer un munt de coses, amb la comoditat de tenir les peces ja preparades i apunt per cosir.
Aquest que us ensenyo el tinc des de fa molt temps, però és que m'agrada molt i el reservava per quelcom especial. és de la col.lecció Little Apples.
Ahir em vaig decidir a fer una coltxeta pel llitet petit de'n Pol, ja que pobret ho té tot de color rosa! je,je (herència de la Clàudia!).
Tot just l'he començat a muntar... estic pensant el disseny de la contra, que em sembla que serà d'un llibre nou espectacular que em va arribar de USA.
Bon dissabte!



divendres, 21 de setembre del 2012

Fall Winter 2012


Fall Winter

Us presento la nova col.lecció Tardor Hivern 2012, anomenada "Zoo"!
La Clàudia anirà diiiiiviiinaaaa! oi que sí????
També aprofito per ensenyar-vos les etiquetes de "les mil i una idees" les quals utilitzo per marcar les meves labors i els encàrrecs! espero que us agradi...
Una abraçada i bona nit!!!
MOLTES GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS! Em fan molt feliç!





dimecres, 19 de setembre del 2012

Fundes de llibretes

Fundes de llibretes

Alguns dels bons propòsits per aquest nou curs són aprendre a cuinar i treure'm el certificat d'anglès avançat. Fa molts anys que parlo aquest idioma, que l'utilitzo habituament i domino... però mai m'he tret cap títol oficial... així que aquest és un dels primers objectius per aquest curs.
L'altre és començar a cuinar! No m'agrada però m'hi haig de posar! je,je,je... i ara compto amb més disponibilitat de la mare, que és una cuinera EXCEL.LENT!
per tant,cal aprofitar-ho.
Per anar fent boca, i per poder anotar-ho tot i tot, m'he fet aquest parell de fundes.
A que són maques! Una abraçada i bona nit!



dimarts, 18 de setembre del 2012

Animalons 2

Animalons 2

Avui us ensenyo la resta de complements que vaig fer amb aquestes teles fantàstiques d'animals..., d'una de les col.leccions de l'Anne Keller (Robert Kaufman).
 M'han donat tant i tant de sí! i encara en tinc algún retall que guardo com un tresor... je,je,je!
Vaig fer tot el conjunt per l'habitació: la cotxa, el coixí i les butxaquetes per posar la pipa, etc.
El disseny de la cotxa i el coixí el vaig treure del llibre Sweetwater's SIMPLE HOME, on hi ha un munt de coses per fer per casa...
També vaig aprofitar unes tires que m'havien sobrat, per decorar les tovalloles de la banyereta.
Espero que us agradi! una abraçada!



dilluns, 17 de setembre del 2012

Animalons

Animalons

Bon dia! Comencem setmana! amb moltes idees i projectes en ment! a veure si puc dedicar-m'hi una miqueta...
Avui us vull ensenyar una part de la col.lecció que he anomenta "Animalons" de les coses que vaig fer per en Pol abans que nasqués. Començarem per els pitets i, mica en mica, us aniré ensenyant els altres complements (tovalloles, coltxa, coixí, butxaquetes llit de branes...).
Ja em direu què us semblen!
Una abraçada!