divendres, 31 d’agost del 2012

Sweet, so.. sweet !

Sweet, so.. sweet !

A casa som força llaminers, i tot i que haig de confesar que això de cuinar no m'agrada massa, de tant en tant faig algún postre o dolç. L'altre dia vam fer lioneses i com que va sobrar nata líquida, vam improvitzar uns gelats que han quedat molt bons i serveixen per treure't de qualsevol imprevist! je,je,je... A més a més són molt sans: nata feta a casa sense cap mena d'aditius, cornets artesans i el lacasito per donar el toc festiu...
Per muntar la nata vaig fer servir: 250 ml. de nata líquida de 33-35% de matèria grasa, 50 gr. de sucre (que vaig afegir a mig fer), i ho vaig batre amb les barilles durant només 4 - 5 minuts, per tal d'evitar que es convertís en mantega. Em van sortir 8 cornets.
Aprofito per ensenyar-vos un tapet que vaig fer i que queda molt bé, posis on el posis...
Un abraçada i bon cap de setmana!
MOLTES GRÀCIES PELS COMENTARIS! M'encanta obrir el blog i llegir-los!



dijous, 30 d’agost del 2012

Funda per la màquina de cosir

Funda per la màquina de cosir
Fa dies que vaig fer aquesta funda per la meva segona "nena", la màquina de cosir! Tinc una Bernina 440 Quilt Edition, i és una joia! La recomano a tothom que em demana consell sobre una màquina de cosir: fa de tot! jo n'estic molt contenta!
Quan me la vaig comprar em van regalar una base de metraquil·lat gran, que va molt bé, i la tinc sempre muntada... la qual cosa fa que si bé hi ha moltes mostres de fundes de màquines de cosir, no n'hi ha cap que m'hi vagi bé... per tant, vaig decidir dissenyar la meva pròpia tot agafant idees d'aquí i d'allà. Volia que fós una cosa pràctica, fàcil de posar i treure, i que sobretot la protegís de la pols...
Aquest és el resultat, a veure què us sembla!





dimecres, 29 d’agost del 2012

Arrullo per bebès

Arrullo per bebès

Avui us vull ensenyar "l'arrullo" per la clínica que vaig fer per en Pol... és una monada i molt útil! la idea me la va donar l'Antònia, que l'havia vist al llibre de la Lotta Jansdotter Coser para los más pequeños es fácil.
L'Antònia li va fer per la seva filla, i em va dir que totes les infermeres li deien a la clínica que era tant bona idea i que anava tant bé! i dóno fe que és així. És un bon regal per fer a qualsevol nadó.
 De fet, mireu la carona de'n Pol... no té preu, està a la glòria!
una abraçada i fins demà!



dilluns, 27 d’agost del 2012

Hexa go go

Hexa go go

Com enganxen aquests hexagons!!! mare meva!!! és la labor ideal per fer quan no pots dedicar-t'hi gaire estona seguida (com em passa ara a mi, amb un nou bebè a casa!je,je,je)...
Vaig comprar aquest llibre a principis d'estiu i de seguida que el vaig tenir no m'en vaig poder estar de començar una labor: i ja em tens recopilant retalls i més retalls per començar a fer hexagons petits... un cop vaig tenir 7 hexagons els vaig anar unint entre ells per fer els famosos "diamonds" i de moment encara no tinc massa clar què serà... a mida que em vagin sortint més peces decidiré si faig una coltxa, un individual, un tapet, una bossa.... no ho sé pas!!! hi ha tantes possibilitats...
Us recomano aquest llibre, és una passada!

Hexa go go de Tacha Bruecher



Retalls i més retalls

Retalls i més retalls
Aquesta coltxa la vaig fer per l'Alba, la filla de la meva amiga Anna, que ha nascut fa un mes...
La vaig fer aprofitant molts i molts retalls que tenia d'una de les col.leccions de roba Tilda, amb la qual havia fet ja un munt de labors...
De fet, aquesta hauria de ser una de les bases del patchwork: aprofitar retalls de roba, per anar fent labors... tot i que la majoria de les amants d'aquest hobbie (estareu d'acord amb mi, je,je!!!) ens agraden tant i tant les teles i les noves col.leccions que no podem reprimir la temptació de comprar-ne de noves cada cop que ens proposem de fer alguna cosa nova, oi???
Un dels llocs on m'encanta comprar teles és al Telamarinera de Vic, us recomano que hi feu una visita! La Montse i la Marta us atendran molt bé!
La tela de la bossa per guardar la coltxa és d'IKEA!
Aquestes coltxes són ideals per qualsevol cosa: Per casa, per portar al cotxe, al cotxet, per fer servir d'estora de jocs... un bon regal per un nadó!

Una abraçada!

Tornada de vacances...



Curs nou, blog nou! Sí. sí... em presento: sóc la Montse, una amant del patchwork, de la costura i de les manualitats! Quan vaig tenir la Clàudia, la meva primera filla em vaig endinsar en aquest món que m'ha captivat del tot, fent que hi dediqui tant de temps com m'és possible...
Ara, amb l'arribada de'n Pol, el meu segon fill, m'he decidit a fer allò que tantes de vosaltres m'heu estat animat a fer una i una altra vegada... un blog! Amb totes les meves labors i creacions!
Així que avui m'he decidit a començar! En el primer post us presentaré un recull de les últimes labors que he fet. A veure què us semblen!
APLICACIONS
Aquestes aplicacions les vaig fer per la meva mare (Angela) i la meva germana (Anna), pel seu sant... i la del vaixell és per en Marçal, el  nen d'una amiga...




GUIRNALDA
Un altra labor que he fet recentment és aquesta guirnalda que em va encarregar una bona amiga, pel centre educatiu que obrirà en breu! Anirà molt bé Mireia, ja ho veuràs!!!

MOTXILLA I PETO
I per últim, us vull ensenyar un parell de cosetes que he fet pels petits de casa: una motxilla per la Clàudia, per anar a la llar d'infants, i un "peto" per en Pol, amb el que anirà ben guapo!



Una abraçada! Montse